Μου λένε καλά πληροφορημένες πηγές, με γνώση εκ των έσω που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, ότι η περίφημη Κριστλ Κάρινγκτον της Δυναστείας, κατά κόσμον Βασίλω Λαζαράκου, «κλείδωσε» την ανανέωση της θητείας της, με τη «σφραγίδα» του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος παρέστη στο συνέδριο της Επ. Κεφαλαιαγοράς, μαζί με τον πρώην Υπ. Επικρατείας Σταύρο Παπασταύρου, ο οποίος εκτιμά την επαγγελματική κατάρτιση της Προέδρου της Ανεξάρτητης Αρχής!

Ωστόσο, πέραν της Προέδρου της Επ. Κεφαλαιαγοράς, με την συγκλονιστική ομοιότητα στο μαλλί, στο στυλ και το ντύσιμο (που παραπέμπει στο Τέξας των πετρελαιάδων) με την πρωταγωνίστρια της αμερικανικής σαπουνόπερας της δεκαετίας του ‘80, την παράσταση έκλεψαν δυο ακόμη βαρυσήμαντες προσωπικότητες της αγοράς και της επιχειρηματικής σκηνής:

Ο πρόεδρος του ΧΑ Γιάννος Κοντόπουλος, ο αποκαλούμενος και …πατσοκοιλιάς από το ευρύ επενδυτικό κοινό, που πετάει 40 εταιρίες έξω από το Χρηματιστήριο και ο οποίος ήταν συνεχώς στο πίτσι – πίτσι με τον Αλεξ Πατέλη…

Και η περίφημη Ράνια Αικατερινάρη, το κορίτσι του ΣΥΡΙΖΑ (και της διαπλοκής) κατ’ επάγγελμα μέλος ΔΣ εταιρειών, γνωστή και ως η ισχυρή κυρία της ΔΕΗ (την εποχή της καταστροφής της δημόσιας επιχείρησης) με αδυναμία στις Σανέλ τσάντες και γόβες και τις Hermes ζώνες – δεν ξέρω αν στο μεταξύ κονόμησε και καμμία τσάντα Birkin ως καλή πελάτισσα του διεθνούς οίκου!

Η Ουρανία (Ράνια για τους καλούς φίλους της), κόρη της περίφημης Ασημίνας Ξηροτύρη του ΣΥΡΙΖΑ, κάθισε στο συνέδριο της Επ. Κεφαλαιαγοράς ακριβώς πίσω, στη δεύτερη σειρά, από την Πρόεδρο Λαζαράκου!

Άντε και σ’ ανώτερα …

Διαβάστε ακόμη: