Το Σάββατο στη δεύτερη συνάντηση της διακομματικής επιτροπής αναμένεται να κλειδώσει το ντιμπέιτ με τους έξι πολιτικούς αρχηγούς.

Όλα τα κόμματα τα οποία συμμετέχουν στην επιτροπή κατατείνουν στη διεξαγωγή ενός ντιμπέιτ με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών.

Ωστόσο ο ΣΥΡΙΖΑ εμμένει στην άποψή του για την πραγματοποίηση και ενός δεύτερου ντιμπέιτ μεταξύ των κ. Μητσοτάκη και Τσίπρα. Πάντως, ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έθεσε θέμα «ίσης μεταχείρισης» των κομμάτων και ζήτησε εφόσον πραγματοποιηθεί και δεύτερο ντιμπέιτ ο επιπλέον χρόνος που θα αντιστοιχεί στους δύο πολιτικούς αρχηγούς να διαμοιραστεί επίσης και στους υπόλοιπους αρχηγούς.

Όσον αφορά το θέμα της ισότιμης και αναλογικής εκπροσώπησης στα κανάλια, το οποίο τέθηκε επίσης από συγκεκριμένους συμμετέχοντες, σύμφωνα με πληροφορίες το υπουργείο Εσωτερικών αναμένεται να εκδώσει σχετική ανακοίνωση ζητώντας από τους εμπλεκόμενους την τήρηση της νομοθεσίας ώστε σε συνεργασία με το ΕΣΡ να αποφευχθούν οι όποιες πιθανές ανορθογραφίες.

Διαβάστε περισσότερα