«Κίτρινη κάρτα» στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Μπογδάνο έδειξε το Μέγαρο Μαξίμου, δια στόματος του κυβερνητικού εκπροσώπου, με αφορμή την αναπαραγωγή δημοσιεύματος ιστοσελίδας, στην οποία αναρτήθηκε κατάλογος ονομάτων τμήματος νηπιαγωγείου στο κέντρο της Αθήνας.

«Δεν θα γίνουν ανεκτά ανάλογα λάθη στο μέλλον»

«Αδιαπραγμάτευτη πολιτική της κυβέρνησης είναι να διασφαλίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα όσων βρίσκονται εντός ελληνικής επικράτειας. Αυτονόητο είναι ότι όλα τα στελέχη του κόμματος πρέπει να ακολουθούν αυτή την πολιτική», διαμύνησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Η πράξη του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, σημείωσε ο κ. Οικονόμου, «ήταν λάθος. Δεν συνάδει με αρχές και ιστορία της παράταξής μας. Ο ίδιος αναγνώρισε μεν το λάθος του, ωστόσο οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα μπορούν να γίνουν ανεκτά».

Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν θα τον σταυρώσουμε κιόλας

«Ο Κωσταντίνος Μπογδάνος έχει δώσει επαρκείς εξηγήσεις», υποστήριξε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έχει δώσει επαρκείς εξηγήσεις. Δεν έπρεπε να δημοσιεύσει τη λίστα των παιδιών. Σιγά μην τον σταυρώσουμε κιόλας» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ. Γεωργιάδης.

Μπακογιάννη: Βαρύτατο ηθικό και πολιτικό ατόπημα

Σε άλλο μήκος κύματος, για «βαρύτατο ηθικό και πολιτικό ατόπημα» έκανε λόγο η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.

«Η τοποθέτηση του κ. Μπογδάνου ήταν ένα βαρύτατο ηθικό και πολιτικό ατόπημα. Τουλάχιστον το κατάλαβε και ζήτησε συγγνώμη και έκανε όλα τα σχετικά που έπρεπε να κάνει» δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στον Real FM.

«Αυτή η φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη έχει αρχές και αξίες πολύ ξεκάθαρες. Και μέσα σε αυτές τις αρχές, τέτοιου είδους λογικές δεν υπάρχουν. Θέλω να είμαι ξεκάθαρη σε αυτό» σημείωσε.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης φοβάται να διαγράψει τον φασίστα Μπογδάνο – Πυρά στη Δικαιοσύνη

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με αφορμή την υπόθεση Μπογδάνου, ενώ στρέφει και τα πυρά του κατά της Δικαιοσύνης.

«Ο κ. Μητσοτάκης δυο μέρες τώρα καλύπτει και δεν τολμά να διαγράψει τον φασίστα Μπογδάνο που στοχοποίησε νήπια. Επιβεβαιώνει ότι είναι ένας αδύναμος Πρωθυπουργός, που φοβάται ακόμα και έναν Μπογδάνο.

Όσο για τη Δικαιοσύνη, συνεχίζει να κωφεύει για τη σωρεία αδικημάτων από τη δημοσιοποίηση στοιχείων ανηλίκων και τη στοχοποίηση τους με τον ρατσιστικό οχετό του βουλευτή της ΝΔ.

Σε μια ευνομούμενη Πολιτεία η παρέμβαση της θα θεωρούνταν αυτονόητη» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.