Η Κιμ Καρντάσιαν μάς δείχνει που γράφει τους haters

«Ο κόσμος συνήθιζε να με ρωτά «Για ποιο λόγο είσαι διάσημη;». Και εγώ απαντούσα «Να, είμαι σε ένα TV show». Μόνο και μόνο επειδή δεν τραγουδάμε ή δε χορεύουμε ή δεν υποδυόμαστε κάποιον ρόλο, δε σημαίνει ότι δεν θα μπορούσα να γίνω γνωστή από το συγκεκριμένο show. Ύστερα, έγραφα το hashtag #notbadforagirlwithnotalent (δηλαδή, καθόλου άσχημα για ένα κορίτσι χωρίς ταλέντο), γιατί πολλοί με ρωτούσαν «Τι κάνεις; Ποιο είναι το ταλέντο σου;» και εγώ αναρωτιόμουν «Δεν ήξερα ότι θα έπρεπε να έχω κάποιο ταλέντο». Θέλω να πω, μπορώ να σου πω ένα εκατομμύριο ταλέντα μου.

Ξέρω να μαγειρεύω καλά, μπορώ να χρησιμοποιήσω τα δάχτυλα των ποδιών μου κυριολεκτικά για οτιδήποτε, μπορώ να σου πω το πιο περίεργο πράγμα στον πλανήτη. Αλλά πιστεύω ότι το ταλέντο μου είναι μάρκετινγκ και το business, πίσω από την πώληση προϊόντων και το να μπορώ να καταλάβω τι θέλει ο πελάτης και να μπορώ να το κάνω εφικτό γι’ αυτόν, αλλά και ανέφικτο παράλληλα. Δεν θα έλεγα ότι είναι ακριβώς ταλέντο. Πιστεύω ότι είναι περισσότερο μαγεία και επιχειρηματικό μυαλό. Ή μπορεί και να είναι ταλέντο, δεν ξέρω».

Με αυτά τα λόγια απάντησε στον editor-in-chief του Interview η Κιμ Καρντάσιαν, όταν τη ρώτησε ποιο είναι το ταλέντο της. Η ίδια αναφέρθηκε στον κόσμο που συνηθίζει να την κρίνει, λέγοντάς της ότι έγινε γνωστή από ένα sex tape, χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα, με την ίδια βέβαια να τρίβει τα χέρια της, όσο έφτανε σχεδόν τους 330 εκατομμύρια followers στο Instagram και έβγαζε εκατομμύρια με κάθε της επιχειρηματικό πρότζεκτ.

Η διάσημη τηλεπερσόνα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό πιο ξανθιά από ποτέ, σε διάφορες σέξι πόζες, ενώ στο εξώφυλλο αφήνει ακάλυπτο το πιο διάσημο σημείο του σώματός της -μαντέψτε ποιο.

Διαβάστε ακόμη: