Σειρά από διασημότητες συμμετείχαν στο ντεφιλέ της Balenciaga σήμερα στο Παρίσι όπου παρουσιάστηκαν τα δημιουργήματα του σχεδιαστή, Ντέμνα Γκβασάλια για λογαριασμό του εν λόγω οίκου.

Ενώ η Κρις Τζένερ, η Αλέξα Ντέμι και άλλοι παρακολουθούσαν την παρουσίαση της νέας κολεξιόν, διασημότητες όπως η Κιμ Καρντάσιαν, η Νικόλ Κίντμαν, η Ντούα Λίπα, η Μπέλα Χαντίντ και η Ναόμι Κάμπελ συμμετείχαν στο ντεφιλέ περπατώντας στα σαλόνια της Balenciaga.

Η επιλογή των προσώπων και το όλο εγχείρημα παρουσιάζεται από τη Vogue ως «απίστευτα γκλαμ, και όπως πάντα, καθαρά Balenciaga».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Balenciaga επιλέγει διασημότητες για να προωθήσουν τις κολεξιόν της. Για την άνοιξη του 2022, η Balenciaga είχε δημιουργήσει μια πασαρέλα με κόκκινο χαλί, όπου ανάμεσα στα μοντέλα, βρέθηκε ο ράπερ Offset αλλά και η ηθοποιός Ιζαμπέλ Χιούπερτ.

Προς το τέλος, η ποπ σταρ Dua Lipa εμφανίστηκε με ένα λαμπερό κίτρινο μίνι φόρεμα με ένα μακρύ τρένο, καθαρό μαύρο καλσόν, μαύρες μυτερές γόβες και ασορτί γάντια όπερας. Λίγο μετά εμφανίστηκε η ίδια η Kardashian. Η ιδρύτρια της SKIMS και ο παγωμένος ξανθός κότσος της βγήκαν έξω με μια μαύρη γάτα Balenciaga και ασορτί μακριά φούστα.

Στη συνέχεια εμφανίστηκε η ηθοποιός Nicole Kidman, η οποία έπεσε στην πασαρέλα με ένα ροζ μεταλλικό ασημί φόρεμα με ένα μακρύ τρένο, σε συνδυασμό επίσης με μυτερές γόβες, καλσόν και γάντια όπερας.

Το εμβληματικό supermodel Naomi Campbell περπάτησε στην πασαρέλα με ένα τεράστιο μαύρο φόρεμα μπάλας που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως βικτωριανή εποχή-συναντά-Maleficent και ασορτί μακριά βελούδινα γάντια, ενώ το μοντέλο Bella Hadid πήρε την πασαρέλα με ένα μεταξένιο ψηλό-χαμηλό πράσινο φόρεμα με φιόγκο. το μπροστινό μέρος, μαύρα γάντια όπερας, μαύρο διάφανο καλσόν και οι γυαλιστερές μαύρες μυτερές γόβες.