Για να λανσάρει πανηγυρικά την τσάντα Le Cagole, μετά την Μπανγκόκ, ο οίκος Balenciaga κάλυψε όλες τις επιφάνειες και της μπουτίκ στο Λονδίνο με λαμπερή ροζ οικολογική γούνα. Το κατάστημα στη Mount Street της βρετανικής πρωτεύουσας είναι ένα πρωτοποριακό μνημείο ροζ μαξιμαλισμού, μια οπτική επίθεση, που ανταποκρίνεται απόλυτη στην αισθητική και τα στάνταρ του οίκου.

Από τους χώρους αφαιρέθηκαν όλα τα ράφια, οι κρεμάστρες, οι πάγκοι, και τα πάντα, από τις βιτρίνες μέχρι τα δάπεδα, καλύφθηκαν με το αφράτο ροζ υλικό. Έτσι ο χώρος μεταμορφώθηκε σε ένα γούνινο σύμπαν για να δένει με την ταυτότητα της Cagole.

«Η σειρά, η οποία περιλαμβάνει πλέον πολλές τσάντες, πορτοφόλια και παπούτσια, ανακαλύπτει εκ νέου τους κώδικες Balenciaga στην παράδοση των μαξιμαλιστικών It Bags μιας άλλης εποχής», λέει ο οίκος.

Η Cagole φέρει την υπογραφή του καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου Demna Gvasalia, και είναι εμπνευσμένη από την παλαιότερη και διάσημη Motorcycle Bag του Balenciaga. Το όνομά της προέρχεται από τη γαλλική αργκό και σημαίνει κάτι σαν «υπερβολική συμπεριφορά», attitude που λέμε και σε άπταιστα ελληνικά.

Αν επιθυμείτε να μπείτε, να χαϊδέψετε τη γούνα, να βγάλετε τις σέλφι σας ή και -γιατί όχι- να αγοράσετε κάτι, θα πρέπει να βρεθείτε στο Λονδίνο μέχρι τις αρχές Μαΐου του 2022. Μια τσάντα ώμου κοστίζει από 1300 μέχρι 2000 ευρώ