Στην Βρετανία ξεκίνησαν χθες οι τετραήμερες εορταστικές εκδηλώσεις για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, δηλαδή για τα 70 χρόνια της στον θρόνο, τα οποία τυπικά συμπληρώθηκαν στις 6 Φεβρουαρίου.

Η βρετανική κυβέρνηση έχει υποσχεθεί εορτασμούς «που συμβαίνουν μια φορά σε κάθε γενιά» και μία από τις εντυπωσιακότερες εκδηλώσεις, είναι το Platinum Party.

Η Κιμ Καρντάσιαν λοιπόν θεώρησε δεδομένο ότι θα παρευρεθεί στο περίφημο Platinum Party στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιουνίου, έστω και με απλά εισιτήρια ωστόσο το Παλάτι φαίνεται πως έχει διαφορετική άποψη σύμφωνα με την Daily Mail!

Πρόκειται για τη μουσική συναυλία για τον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου και θα περιστρέφεται γύρω από παγκόσμια θέματα που έχουν δημιουργηθεί ή εξελιχθεί κατά τη διάρκεια της βασιλείας της Ελισάβετ.

Διάσημοι από τον καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο θα εμφανιστούν στην εκδήλωση.

Κλείνοντας το σόου που διαρκεί δυόμισι ώρες θα είναι η θρυλική Νταϊάνα Ρος, με την πρώτη της ζωντανή εμφάνιση στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από 15 χρόνια.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Κιμ Καρντάσιαν δεν έχασε την ευκαιρία να συμμετέχει σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση κι έτσι μαζί με τον σύντροφό της, Πιτ Ντέιβιντσον, ταξίδεψαν αυτή την εβδομάδα στο Λονδίνο, θεωρώντας δεδομένο ότι θα έπαιρναν προσκλήσεις.

Η...πιο αμήχανη στιγμή της Κιμ Καρντάσιαν: «Έφαγε πόρτα» από τη βασίλισσα Ελισάβετ για το «Platinum Party»

Η Κιμ Kαρντάσιαν – η οποία πρόσφατα δήλωσε ότι θα …έτρωγε μέχρι και περιττώματα για να δείχνει πιο νέα– μάλιστα όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ήταν τόσο αποφασισμένη να παρευρεθεί στο Platinum Party, που μια πηγή είπε στην Daily Mail ότι προσπαθεί να αποκτήσει εισιτήρια με άλλα μέσα, ενώ ήταν τόσο… απελπισμένη που πρόσθεσε ότι δεν την πειράζει αν τα εισιτήρια δεν είναι VIP, αρκεί να πάει.

Πιο συγκεκριμένα, άτομο από το περιβάλλον της τηλεπερσόνας, ανέφερε: «Η Κιμ σπάνια απορρίπτεται για να πάει σε κάποια εκδήλωση, οπότε αυτό ήταν αρκετά περίεργο, ειδικά όταν δεν επισκέπτεται συχνά το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Κιμ και ο Πιτ αγαπούν τη βασιλική οικογένεια και ήθελαν πραγματικά να είναι μέρος αυτής της ξεχωριστής γιορτής».

Περίπου 10.000 εισιτήρια διατέθηκαν μέσω δημόσιας ψηφοφορίας για το Platinum Party και 7.500 δόθηκαν σε βασικούς εργαζομένους, σε αυτούς στις Ένοπλες Δυνάμεις, σε εθελοντές και φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Μέλη της βασιλικής οικογένειας αναμένεται να παρευρεθούν εκ μέρους της βασίλισσας, η οποία θα παρακολουθεί την εκδήλωση στην τηλεόραση από το Κάστρο του Ουίνδσορ.

 

Πόσο πλούσια είναι στ΄αλήθεια η Βασίλισσα Ελισάβετ