Θέμα χρόνου είναι πλέον η επίσημη ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης για τη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ. Τα διεθνή ΜΜΕ με πρώτη τη MARCA μιλούν για οριστική συμφωνία μεταξύ της διοίκησης της «βασίλισσας» και του Γάλλου επιθετικού.

Η ισπανική εφημερίδα υποστηρίζει πως ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της Ρεάλ. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έκανε την τελική του πρόταση στον 25χρονο επιθετικό και εκείνος την αποδέχθηκε. Αυτό που μένει πλέον είναι οι επίσημες ανακοινώσεις. Να αποχωρήσει από την Παρί, να ολοκληρώσει το συμβόλαιο του και να ενταχθεί στην οικογένεια της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ φαίνεται έχει υπογράψει ήδη προσύμφωνο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το συμβόλαιό του με τους Μαδριλένους θα ξεκινήσει να έχει ισχύ από το καλοκαίρι και θα έχει 5ετη διάρκεια. Μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2029. Όπως αποκαλύπτεται από το γαλλικό FootMercato, ο Γάλλος επιθετικός έκλεισε μια πολύ καλή συμφωνία.

Θα αμείβεται με 15-20 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Θα καρπωθεί μπόνους μεταγραφής το οποίο θα αγγίξει τα 50 εκατομμύρια ευρώ. Ενώ τέλος θα έχει το μεγαλύτερο ποσοστό εκμετάλλευσης του προσωπικού του μπραντ όσο αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα έχει δηλαδή όλες τις εταιρίες στα πόδια του. Η παρουσίαση του θα γίνει το καλοκαίρι στο πλήρως ανακαινισμένο Σαντιάγκο Μπερναμπέου!

Διαβάστε ακόμη: