Το πολύκροτο σήριαλ της μεταγραφής του Κιλιάν Εμπαπέ φτάνει στο τέλος του. Ο πρωταγωνιστής πήρε την απόφασή του την οποία γνωστοποίησε πρώτα στην ομάδα που θα αγωνίζεται ως το καλοκαίρι, την Παρί Σεν Ζερμέν και προσωπικά τον Αλ Κελαϊφί. Ο Γάλλος σούπερ σταρ θα κάνει πραγματικότητα το παιδικό του όνειρο και θα αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το ειδύλλιο λοιπόν θα καταλήξει σε γάμο με τον Εμπαπέ να προσθέτει στον λογαριασμό του δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο που θα αγωνίζεται στη Ρεάλ, υπό τις οδηγίες του Κάρλο Αντσελότι.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πολλές φορές προσπάθησε να αποχωρήσει από την Παρί, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στη «βασίλισσα». Πλέον φαίνεται πως τίποτα δεν τον σταματά. Και όχι μόνο αυτό. Ήδη υπάρχουν τα πρώτα δημοσιεύματα στη Γαλλία που κάνουν λόγο για προφορική επαφή- συμφωνία του 25χρονου σούπερ σταρ με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, όπου του διαβεβαίωσε ότι θέλει μόνο τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει το ρεπορτάζ του Γάλλου δημοσιογράφου, Λοΐκ Τονζί, αλλά και του Ισπανού, Ζοσέ Φέλιξ Ντίας. Και με τους δύο να αναφέρουν ότι ο ταλαντούχος επιθετικός είπε στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Έρχομαι»!

Όλοι γνωρίζουν ότι ο Κιλιάν Μπαπέ στην εφηβεία του και γενικότερα όταν ακόμα ήταν μικρός ήταν μεγάλος θαυμαστής του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ήταν εκείνη η εποχή, όπου ο Πορτογάλος φορ έκανε πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Γι’ αυτό και το μεγάλο όνειρο του Γάλλου παίκτη είναι να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Διαβάστε ακόμη: