Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έφτασε στη Μητρόπολη Αθηνών για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου λίγο πριν τις 10.

Καταχειροκροτούμενος και με συνθήματα υπέρ του από τον κόσμο κατευθύνθηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.

Ο Αντώνης Σαμαράς χαιρέτισε τη σορό αλλά δεν προσκύνησε. Μαζί του ήταν οι βουλευτές Δημήτρης Βαρτζόπουλος, Μιλτιάδης Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς.

Στην Μητρόπολη βρέθηκαν επίσης η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, βαφτισιμιά του Κωνσταντίνου, ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο πρώην βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος και ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Καμμένος.

Η σορός του τέως βασιλιά μεταφέρθηκε στη Μητρόπολη για να ξεκινήσει η εξόδιος ακολουθία. Το φέρετρο ακολουθούσαν οι τρεις γιοι του, Παύλος, Νικόλαος και Φίλιππος.

Πάνω στο φέρετρο τοποθετήθηκε το στεφάνι της συζύγου του, Άννας Μαρίας. Είναι φτιαγμένο από λουλούδια μιγκέ, ίδια με αυτά που είχε στην νυφική της ανθοδέσμη.

Διαβάστε ακόμη: