Η Κιάρα Φεράνι βρίσκεται συχνά στην επικαιρότητα, λόγω του στυλ της. Δεν είναι λίγες οι προκλητικές εμφανίσεις της Ιταλίδας influencer το τελευταίο διάστημα, μιας και αρκετά συχνά επιλέγει να αφήνει ακάλυπτο το στήθος της ή να καλύπτει τις θηλές με διάφορα αξεσουάρ.

Το ίδιο έκανε πρόσφατα με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Η 35χρονη επέλεξε να φορέσει μαύρη μακριά φούστα με διάφανη μπλούζα, καλύπτοντας μόνο τις θηλές της με χρυσά αξεσουάρ.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Φεράνι ανέβασε και αυτή αλλά και άλλες εμφανίσεις που έκανε κατά τη διάρκεια παραμονής της στο Παρίσι. Στις περισσότερες από αυτές, η Φεράνι προτίμησε να φορέσει φούστες και φορέματα, άλλα μίνι, άλλα πιο μακριά.

Πριν από λίγο καιρό, η Φεράνι φωτογραφήθηκε έχοντας επιλέξει ένα μαύρο μίνι φόρεμα που δένει στον λαιμό, το οποίο αφήνει σχεδόν ακάλυπτο το στήθος της, αφού έχει διαφάνειες σε εκείνο το σημείο.

Το ντύσιμό της απέσπασε πολλά και θετικά σχόλια στο Instagram από τα πρώτα λεπτα της ανάρτησής της. Ωστόσο, το σχόλιο που ξεχώρισε ήταν εκείνο του συζύγου της, Φέντεζ, ο οποίος έγραψε «Καλά, πόσο καυτή γυναίκα έχω;».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Φεράνι συγκεντρώνει την προσοχή όλων με το εκκεντρικό της ντύσιμο. Η ίδια έχει κάνει κι άλλες άκρως αποκαλυπτικές εμφανίσεις, είτε ποζάρωντας ολόγυμνη, είτε φορώντας ρούχα που αφήνουν ακάλυπτα τα επίμαχα σημεία του σώματός της.

Σε μία από τις αναρτήσεις της στο νησί της Ύδρας, η Φεράνι φόρεσε μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της, ενώ βρισκόταν πάνω σε ένα σκάφος. Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε το ευρέως γνωστό σύνθημα «Free the nipple», που μεταφράζεται επί λέξη «Ελευθερώστε τη θηλή».

Διαβάστε ακόμη: