Ο Κέβιν Σπέισι φέρεται να είναι έτοιμος για μια μεγάλη επιστροφή στο Χόλιγουντ μετά την αθώωσή του από τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση στο Λονδίνο νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι.

Ο φίλος του δύο φορές βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, ο συγγραφέας Τζέφρι Μαρκ, είπε ότι ο ηθοποιός ελπίζει να επιστρέψει στο Χόλιγουντ, παρά τις αναφορές ότι εξακολουθεί να μην είναι ευπρόσδεκτος από τους ανθρώπους της βιομηχανίας.

Ο Μαρκ δήλωσε στη Daily Mail το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου ότι ο 64χρονος Σπέισι θέλει να «ξαναχτίσει» την καριέρα του και πιστεύει ότι θα κάνει κάτι «νέο και δημιουργικό» στο άμεσο μέλλον.

«Θα πρέπει να το ξαναχτίσει, και κάνοντας αυτό, η γνώμη μου είναι ότι θα ακολουθήσει μια κατεύθυνση που δεν είχαμε σκεφτεί πριν», εξήγησε ο συγγραφέας.

«Θα δούμε μια εντελώς νέα δημιουργική πλευρά του να βγαίνει προς τα έξω. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα πουν: “Ουάου, δεν το ήξερα”», ανέφερε στη συνέχεια.

Ο Μαρκ δεν πιστεύει ότι τα μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ έχουν τελειώσει με τον Σπέισι, λέγοντας ότι αν ο καταξιωμένος ηθοποιός μπορέσει να βρει μια ιδέα για να βγάλουν χρήματα τα στούντιο, τότε «θα τον συγχωρέσουν».

«Έρχονται πολλά ακόμα, καλά πράγματα και είμαι ενθουσιασμένος που θα τα δω», πρόσθεσε με αισιοδοξία ο συγγραφέας.

Ο Σπέισι δεν είναι προς το παρόν δεσμευμένος σε κανένα επερχόμενο έργο με μεγάλους παραγωγούς ή σκηνοθέτες, αφού «εξοστρακτίστηκε» μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση. Έχει μια συμμετοχή στην ταινία «Control», στην οποία όμως δεν παίζει αλλά απλά δανείζει τη φωνή του. 

Ο Σπέισι κατηγορήθηκε για τη διάπραξη σεξουαλικών αδικημάτων σε βάρος τεσσάρων ανδρών μεταξύ 2004 και 2013, ενώ υπηρετούσε ως καλλιτεχνικός διευθυντής στο ιστορικό θέατρο Old Vic του Λονδίνου.

Ο κατηγορήθηκε για εννέα ξεχωριστές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων της σεξουαλικής επίθεσης και της πρόκλησης ενός ατόμου σε διεισδυτική σεξουαλική δραστηριότητα.

Αντιμετώπιζε ισόβια κάθειρξη αν κρινόταν ένοχος. Ωστόσο, κρίθηκε αθώος τον Ιούλιο του 2023 και αθωώθηκε και από τις εννέα κατηγορίες.

Διαβάστε ακόμη: