Ο Τίμοθι Σάλαμε και η Κάιλι Τζένερ εντοπίστηκαν μαζί να απολαμβάνουν μια βραδινή έξοδο στη Νέα Υόρκη την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος ηθοποιός και η 26χρονη τηλεπερσόνα φωτογραφήθηκαν να κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλο σε ένα δείπνο, που είχε διοργανώσει ο σχεδιαστής μόδας, Χέιντερ Άκερμαν, και ο Ογκουστίν Μπέιντερ.

Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram η σχεδιάστρια κοσμημάτων Γκάια Ρεπόσι, ο ηθοποιός του «Dune» και η Influencer, οι οποίοι φορούσαν και οι δύο μαύρα ρούχα, εθεάθησαν να κάθονται δίπλα-δίπλα στο τραπέζι και να χαμογελούν, καθώς κοίταζαν τον Άκερμαν, ο οποίος είχε σηκωθεί και έβγαζε λόγο.

Η τελευταία τους έξοδος έρχεται μόλις τέσσερις ημέρες μετά την επιβεβαίωση του ειδυλλίου τους, καθώς εθεάθησαν στη συναυλία της Μπιγιόνσε στο Λος Άντζελες τη Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου, να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται.

Φήμες για τον δεσμό τους κυκλοφορούσαν εδώ και μήνες, χωρίς όμως να είχε επιβεβαιωθεί κάτι από κάποιον από τους δύο σταρ.

Μια εβδομάδα πριν τη συναυλία, η ριάλιτι σταρ εθεάθη να φεύγει από την έπαυλη του Σάλαμε στο Μπέρβλι Χιλς της Καλιφόρνια.

Διαβάστε ακόμη: