Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε βρίσκεται στην τελικη ευθεία για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Έχουν περάσει ήδη τέσσερις μήνες από την ημέρα που ο Βέλγος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι τραυματίστηκε σοβαρά, στο ξεκίνημα της σεζόν, τον Αύγουστο. Το πρόβλημα στον μηριαίο ξεπεράστηκε μετά από χειρουργική επέμβαση και πλέον μετρά αντίστροφα για να βρεθεί στις επάλξεις.

Ο Ντε Μπρόινε μπορεί να βρίσκεται εκτός αποστολής για τον αυριανό τελικό του Παγκοσμίου Συλλόγων με φιναλίστ τις Σίτι και Φλουμινένσε όμως ο ίδιος είναι κανονικά στη Τζέντα κάνοντας προπονήσεις με την ομάδα του. Όπως φανερώνει και το παρακάτω βίντεο που ανέβασαν οι πρωταθλητές Ευρώπης, ο Βέλγος απολαμβάνει κάθε του στιγμή όντας πίσω στην καθημερινότητά του.

Απολαμβάνει και την παγοθεραπεία που ακολουθείται αρκετές φορές μετά από εξαντλητικές προπονήσεις. Ο Ντε Μπρούιν μπήκε μέσα σε ένα βαρέλι γεμάτο πάγο με θερμοκρασίες αρκετά κάτω από το μηδέν. Οι αντιδράσεις του προσώπου του είναι το κάτι άλλο!

Η επιστροφή του 32χρονου Βέλγου μεσοεπιθετικού λύνει τα χέρια του Πεπ Γκουαρδιόλα που θα έχει στη διάθεσή του περισσότερες λύσεις (πρόσφατα επέστρεψε και ο Έρλινγκ Χάαλαντ) ενόψει της συνέχειας της αγωνιστικής σεζόν, που η Σίτι δίνει κρίσιμα ματς στην Premier League, αλλά και τον Φεβρουάριο στο Champions League.

Διαβάστε ακόμη: