Αρκετά καλά ματσάκια έχει το σημερινό κουπόνι. Ξεκινάω από τη Γερμανία και τον «άσο» της Ντόρτμουντ κόντρα στην Γκλάντμπαχ. Δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Κυνηγάει την Μπάγερν και χρειάζεται μόνο τη νίκη. Χαμηλά είναι ο «άσος», τον συνδυάζω με το Over.

Από τη Γερμανία ξεχώρισα και το Over στο παιχνίδι της Βόλφσμπουργκ με την Χοφενχάιμ. Και οι 2 σκοράρουν με άνεση. Το λογικό σενάριο είναι να δούμε αρκετά γκολ και σε αυτό το ματς.

Στη Γαλλία το Στρασβούργο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση κι έχει την ευκαιρία να τελειώσει την υπόθεση της παραμονής του στην κατηγορία με νίκη κόντρα στη βαθμολογικά αδιάφορη Νις. Πληρώνει 2,37 ο «άσος» του στο Πάμε Στοίχημα και θα τον τιμήσω.

Στην Πρέμιερ Λιγκ πιθανό είναι το σκοράρισμα από την Κρίσταλ Πάλας και την Μπόρνμουθ. Και οι 2 βρίσκουν δίχτυα. Στο 1,74 είναι το Goal/Goal.

Κλείνω με Ισπανία και τον «άσο» της Οσασούνα στον αγώνα με την Αλμερία. Κυνηγάει το εισιτήριο για το Κόνφερενς Λιγκ και παρότι η αντίπαλός της κινδυνεύει πιστεύω ότι θα πάρει τη νίκη. Πολύ καλό είναι το 2,02 που δίνει το Πάμε Στοίχημα για την Οσασούνα.

Διαβάστε περισσότερα