Η στενή φιλία της σούπερ σταρ του μόντελινγκ Κέιτ Μος με τον θρυλικό ζωγράφο Λούσιαν Φρόιντ γίνεται ταινία σε σκηνοθεσία του Τζέιμς Λούκας και παραγωγή της ίδιας της Κέιτ Μος.

Με τίτλο «Moss & Freud» η ταινία, η οποία έχει την υποστήριξη του Αρχείου Λούσιαν Φρόιντ, βρίσκεται στη διαδικασία παραγωγής και μάλιστα σύμφωνα με τον Guardian η Κέιτ Μος βοήθησε στην επιλογή της ηθοποιού Έλι Μπάμπερ για τον δικό της ρόλο.

Σημειωτέον τον Λούσιαν Φρόιντ θα υποδυθεί ο ηθοποιός Ντέρεκ Τζάκομπι.

Κέιτ Μος: «Είμαι ενθουσιασμένη από το πρόσφατο κάστινγκ»

«Καθώς πρόκειται για μια τόσο προσωπική μου ιστορία, ήταν απαραίτητο να εμπλακώ σε όλες τις πτυχές καθώς το έργο εξελισσόταν. Είμαι ενθουσιασμένη από το πρόσφατο κάστινγκ και που τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν σύντομα», δήλωσε η Κέιτ Μος.

Έλι Μπάμπερ

Το 2000, το διάσημο μοντέλο, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Dazed, είχε αποκαλύψει πως μια από τις επιθυμίες της ήταν να ποζάρει για τον σπουδαίο βρετανό ζωγράφο. Ο Φρόιντ διάβασε τη συνέντευξή της και αποφάσισε να φιλοτεχνήσει το πορτρέτο της ο οποίος έγινε ανάρπαστος όταν πωλήθηκε σε δημοπρασία από τον οίκο Christies του Λονδίνου έναντι του ποσού των 3,5 εκατ. λιρών.

Διαβάστε ακόμη: