Μια ομάδα τεσσάρων ανήλικων Ελλήνων κρυβόταν πίσω τις διαρρήξεις που είχαν γίνει το τελευταίο διάστημα σε δυο επιχειρήσεις στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, όπως προέκυψε από την έρευνα που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας που εξιχνίασαν τις κλοπές.

Η πρώτη διάρρηξη είχε γίνει τα ξημερώματα της 19ης Οκτωβρίου, όταν οι τρεις ανήλικοι έκλεψαν 60 ευρώ, ένα φορητό υπολογιστή και δυο κινητά τηλέφωνα από μια επιχείρηση που βρίσκεται σε περιοχή περιφερειακά του Αργοστολίου, ενώ στη δεύτερη που έγινε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας συμμετείχαν ο ένας από τους δράστες μαζί με άλλον ανήλικο συνεργό του οι οποίοι έκλεψαν εννέα φιάλες διοξειδίου του άνθρακα αξίας 540 ευρώ από το προαύλιο μιας επιχείρησης στο Αργοστόλι.

Οι ξεχωριστές δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των τεσσάρων ανήλικων για κλοπές και σε βάρος των γονέων τους για την πλημμελή εποπτεία τους, διαβιβάστηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Ανήλικος έκλεψε καθρέφτες από Ι.Χ.

Αδιαφόρησε πλήρως για τις φωνές της ιδιοκτήτριας που τον είδε από το μπαλκόνι της ένας 16χρονος Έλληνας και ξεβίδωσε με την ησυχία του τους δύο καθρέφτες από το αυτοκίνητό της που ήταν σταθμευμένο στο Αίγιο, το μεσημέρι της Πέμπτης. Μετά την καταγγελία της γυναίκας, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν τον ανήλικο, βρήκαν τους κλεμμένους καθρέφτες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου, στον οποίο υπέβαλαν και δικογραφία σε βάρος των γονέων του για παραμέληση της εποπτείας του.

Διαβάστε ακόμη: