«Το πασχαλινό τραπέζι είναι δικαίωμα όλων των πολιτών. Η κυβέρνηση, πέρα από το να αποδίδει τις τσιμπημένες τιμές στο Καθολικό Πάσχα, οφείλει να στηρίξει την αγορά και να προστατέψει τους καταναλωτές». Αυτά δήλωσε από τη Βαρβάκειο αγορά,  ο Μιχάλης Κατρίνης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και υπεύθυνος Ανάπτυξης του Κινήματος Αλλαγής.

Ο κ. Κατρίνης επισκέφτηκε τη δημοτική Αγορά μαζί με τον γραμματέα Επικοινωνίας, Παναγιώτη Βλάχο, και τον δημοτικό σύμβουλο Αθηναίων και γραμματέα Περιβάλλοντος, Γιώργο Αποστολόπουλο.  Το κλιμάκιο των στελεχών του ΚΙΝΑΛ συνομίλησε με κρεοπώλες, εμπόρους και πολίτες. Θέμα συζήτησης η δυσμενής κατάσταση στην αγορά και η μειωμένη κίνηση ενόψει του φετινού Πάσχα. Ο κ. Κατρίνης, στις δηλώσεις του, επισήμανε πώς το φετινό πασχαλινό τραπέζι είναι πιο ακριβό. Αυτό επιβεβαίωσαν πολίτες και έμποροι με τους οποίους συνομίλησε σήμερα στη Βαρβάκειο, όπου διαπίστωσε πως η κίνηση είναι εμφανώς υποτονική για τα δεδομένα της πασχαλινής αγοράς.

«Οι πολίτες δυσκολεύονται να αγοράσουν τα απαραίτητα, λόγω των οικονομικών απωλειών που υπέστησαν. Συγχρόνως, εμφανίζονται διστακτικοί και ανήσυχοι για το μέλλον. Οι επαγγελματίες δίνουν τη δική τους μάχη επιβίωσης μέσα στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, χωρίς να έχουν στηριχθεί ουσιαστικά ως σήμερα. Το πασχαλινό τραπέζι είναι δικαίωμα όλων των πολιτών», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο   Radar.gr.