Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι…

Κατηγορίες για σχέσεις διαπλοκής του Θόδωρου Σκυκαλάκη με ενεργειακό όμιλο

Μετωπικό χαρακτήρα λαμβάνει η σύγκρουση ανάμεσα σε έναν κορυφαίο επιχειρηματικό όμιλο που διαθέτει ισχυρή δύναμη κρούσης και στα Μέσα Ενημέρωσης με τον Θόδωρο Σκυλακάκη και κατ΄ επέκταση με το Μαξίμου.

Παράγοντες του ομίλου κατηγορούν τον κ. Σκυλακάκη για προνομιακές σχέσεις με ενεργειακό όμιλο.

Μάλιστα αποδίδουν σε σχέσεις διαπλοκής τις τελευταίες αποφάσεις του για ενεργειακά ζητήματα που όπως λένε είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα συγκεκριμένου ενεργειακού ομίλου.

Η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. γνώριζε τα ονόματα των μαφιόζων – εκτελεστών από τον Αύγουστο

Από τον Αύγουστο ήταν γνωστά στην Κατεχάκη τα ονόματα των μαφιόζων οι οποίοι εμπλέκονται στις υποθέσεις των εκτελέσεων των Γιάννη Σκαφτούρου και Βασίλη Ρουμπέτη.

Το περίεργο είναι ότι οι αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αντί να προχωρήσουν σε συλλήψεις είχαν εγκαταλείψει την υπόθεση με αποτέλεσμα κάποιοι από τους συνεργούς να εγκαταλείψουν την Ελλάδα και να αναζητήσουν… ασφάλεια στο Μαυροβούνιο.

Η πολυδιάσπαση του υποκόσμου της Αττική οδηγεί στην κυριαρχία της αλβανικής μαφίας

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει, σας ενημερώνω εγκύρως ότι στην Ασφάλεια έφτασε μια έγκυρη πληροφορία που αφορά σε διάφορες κινήσεις από νονούς του υπόκοσμου.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή επρόκειτο τις επόμενες ημέρες να γίνει συνάντηση κορυφής νονών του υποκόσμου σε απομονωμένο σπίτι στον Ασπρόπυργο, προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία για το λαθρεμπόριο τσιγάρων και καυσίμων.

Η συνάντηση κρίθηκε αναγκαία γιατί θεωρούν ότι η πολυδιάσπαση των εγκληματικών οργανώσεων οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην κυριαρχία της αλβανικής μαφίας.

Ο Σκέρτσος «μιμείται» τον Κασσελάκη και γιορτάζει δημοσίως τα γενέθλια του σκύλου του

Πρακτικές Κασσελάκη υιοθετεί ο Άκης Σκέρτσος. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι φρόντισε να δημοσιοποιήσει τα γενέθλια της σκυλίτσας του, τα οποία προφανώς θεωρεί σοβαρό γεγονός.

Τέτοιες προκλήσεις σε μια περίοδο κατά την οποία ο κόσμος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα προκαλούν δικαιολογημένα εκρήξεις.

Τα φροντιστήρια Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ εξευτελίζουν τους εκλεγμένους εκπροσώπους του ελληνικού λαού

Τα φροντιστήρια για βουλευτές που οργάνωσαν οι Σκέρτσος, Άδωνις και Χατζηδάκης στα κεντρικά γραφεία της Πειραιώς και τα σεμινάρια στα οποία συμμετέχουν υποχρεωτικά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αυτό το τριήμερο στις Σπέτσες υποβαθμίζουν και εξευτελίζουν τους εκλεγμένους εκπροσώπους του ελληνικού λαού.

Συνιστά καθεστωτική πρακτική το γεγονός ότι υποχρεώνονται βουλευτές να παρακολουθήσουν φροντιστήρια πριν από μια επίμαχη ψηφοφορία.

Προφανώς οι οργανωτές δεν αντιλαμβάνονται ότι οι βουλευτές εκλέγονται για να υπηρετούν τον λαό και τα συμφέροντα του έθνους και γιαυτό στη Βουλή ψηφίζουν κατά συνείδηση.

Οι βουλευτές δεν είναι ούτε πρόβατα ούτε υπάλληλοι εταιρειών να χρειάζονται επιμόρφωση πριν από τις ψηφοφορίες.

Γιαυτό είναι δικαιολογημένη η οργή που έχει ξεσπάσει στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ.

Δέχονται πιέσεις οι βουλευτές που διαφωνούν με τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Στο Μαξίμου εκτιμούν ότι οι βουλευτές που διαφωνούν με τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια αγγίζουν τους εξήντα.

Βέβαια στη Βουλή ο αριθμός των ανταρτών αναμένεται να περιοριστεί.

Άλλωστε έχουν αρχίσει να δέχονται ισχυρές πιέσεις από κορυφαίους κυβερνητικούς παράγοντες και γιαυτό τουλάχιστον δέκα βουλευτές φαίνεται να υπαναχωρούν από την αρχική τους θέση.

Αυτοί που παραμένουν ανένδοτοι τυχαίνει να είναι οργισμένοι και για το γεγονός ότι δεν έχουν αξιοποιηθεί σε κυβερνητικές θέσεις παρά το γεγονός ότι εκλέγονται σε κρίσιμες εκλογικές περιφέρειες.

Όπως λένε κατ΄ ιδίαν «δεν γίνεται εμείς να κουβαλάμε τον σταυρό του μαρτυρίου στις εκλογές και ο πρωθυπουργός να υπουργοποιεί τα διάφορα μπάζα που προέρχονται από την Κεντροαριστερά».

Η συγκεκριμένη ομάδα των βουλευτών μαζί με αυτούς οι οποίοι έχουν πραγματικά συνειδησιακό πρόβλημα γιατί διαχρονικά είναι εκφραστές των παραδοσιακών αξιών της Δεξιάς δεν πρόκειται να ψηφίσουν το επίμαχο νομοσχέδιο, με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη.

Γιατί ο νόμος θα περάσει με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ αλλά το πρόβλημα για τη Νέα Δημοκρατία θα παραμείνει.

Ο Περισσός θεωρεί το νομοσχέδιο μια ακόμη… αμερικανιά των αστικών κομμάτων

Το μόνο κόμμα που τάσσεται ξεκάθαρα κατά του νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια είναι το ΚΚΕ.

Με δηλώσεις του ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Κουτσούμπας προειδοποιεί ότι ο γάμος των ομόφυλων οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυση της οικογένειας.

Ο Περισσός θεωρεί το νομοσχέδιο μια ακόμη… αμερικανιά των αστικών κομμάτων που δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες της κοινωνίας.

Η θέση του ΚΚΕ προβληματίζει τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΠΑΣΟΚ.

Με δεδομένο ότι το ΚΚΕ βρίσκεται σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ήδη στο 10% δεν αποκλείεται να ενισχυθεί με τη λεγόμενη ψήφο διαμαρτυρίας και να φτάσει ακόμη και στο 14%, εκτοπίζοντας από τη δεύτερη θέση τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ.

Ο Ιερώνυμος και τα κόμματα της Αριστεράς

Μεγάλη ζήτηση έχει ο αρχιεπίσκοπος από τα κόμματα της Αριστεράς.

Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι συναντήθηκε πρόσφατα με πενταμελή αντιπροσωπεία της Νέας Αριστεράς.

Ο αρχιεπίσκοπος παρέθεσε δείπνο στους Χαρίτση, Αχτσιόγλου, Μπαλτά, Βούτση και Φίλη και είχε μαζί τους πολύωρη συνομιλία για όλα τα ζητήματα.

Διαβάζει σχολικά βιβλία

Φανατικός αναγνώστης των σχολικών βιβλίων είναι ο πρόεδρος της «Νίκης» Δημήτρης Νατσιός.

Αυτή τη φορά ανακάλυψε νέο σκάνδαλο που αφορά σε ένα κείμενο του Πίτερ Νταλγκλίς σε βιβλίο της Γ΄ Γυμνασίου.

Ο εν λόγω συγγραφέας έχει καταδικαστεί σε πολυετή κάθειρξη για παιδεραστία, αλλά τα κείμενά του παραμένουν στο βιβλίο της Γ΄ Γυμνασίου.

Απουσία με νόημα της Γεροβασίλη

Ιδιαίτερη σημασία αποκτά η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή η άρνηση της Όλγας Γεροβασίλη να παραστεί στα σεμινάρια των Σπετσών έχει σχέση με τη διαφωνία της για το σύνολο της στρατηγικής που ακολουθεί ο Στέφανος Κασσελάκης αλλά και την απόπειρα συνεργατών του νέου προέδρου να στοχοποιήσουν τον Αλέξη Τσίπρα.

Η Όλγα Γεροβασίλη θα παραμείνει σχεδόν αμέτοχη μέχρι τις ευρωεκλογές, αλλά την επόμενη ημέρα θα είναι αυτή που θα αναλάβει πρωτοβουλίες.

Διαβάστε ακόμη: