Δυναμικό «παρών» έχει δώσει το Deal στις πρώτες εβδομάδες προβολής του, με τον Γιώργο Θαναηλάκη να κερδίζει το «στοίχημα» με τους τηλεθεατές.

Ο γνωστός αθλητικογράφος φαίνεται πως βρήκε πολύ σύντομα τον ρυθμό του στο νέο του εγχείρημα, σε έναν ρόλο διαφορετικό από αυτόν που τον είχαμε συνηθίσει, τον οποίο, ωστόσο, δείχνει να απολαμβάνει.

Αυτό, φαίνεται να «αντικατοπτρίζεται» και στα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής, με το Deal να πιάνει μέσα σε δύο εβδομάδες την κορυφή στη ζώνη προβολής του και να ανταγωνίζεται πλέον ισότιμα τον επίσης δημοφιλή «Τροχό της Τύχης».

Deal: Ποια είναι η εντυπωσιακή νέα δικηγόρος του παιχνιδιού

Η επιτυχία, ωστόσο, του ανανεωμένου Deal δεν οφείλεται αποκλειστικά στον νέο παρουσιαστή, αλλά και στη γυναικεία παρουσία στο πλατό του παιχνιδιού, που κλέβει τις εντυπώσεις.

Ο λόγος για την Κάτια Αναγνωστοπούλου, τη νέα δικηγόρο του Deal, η οποία πήρε τη «σκυτάλη» από τον αδελφό της, Χάρη Αναγνωστόπουλο, που ήταν στο παρελθόν ο δικηγόρος του τηλεπαιχνιδιού.

Η Κάτια Αναγνωστοπούλου πήρε τη «σκυτάλη» από τον αδελφό της, στον ρόλο του δικηγόρου του Deal

Η εντυπωσιακή δικηγόρος, η οποία είναι και η πρώτη γυναίκα που τοποθετείται σε αυτή τη θέση, εγγυάται τη νομιμότητα του παιχνιδιού και το αδιάβλητο της διαδικασίας, ενώ αποτελεί και μία αδιαμφισβήτητα πολύ όμορφη παρουσία στο πλατό του παιχνιδιού.

«Για να συμπληρωθεί το puzzle πριν αρχίσει το Deal, λείπει κάτι. Ποιος λείπει; Φυσικά ο δικηγόρος, αλλά φέτος δεν είναι ο δικηγόρος, αλλά η δικηγόρος. Να έρθει η Κάτια Αναγνωστοπούλου! Δεν έχω να πω κάτι. Ξεχάστε τη γυναικάρα με τα κόκκινα. Είσαι η πρώτη γυναίκα στο Deal. Πήρες και εσύ μία σκυτάλη και ελπίζω να πάνε όλα καλά», είχε αναφέρει ο Γιώργος Θαναηλάκης στην πρεμιέρα της εκπομπής, συστήνοντας την Κάτια Αναγνωστοπούλου στους τηλεθεατές.

Η Κάτια Αναγνωστοπούλου κατάγεται από τη Ναύπακτο, και εργάζεται στο δικηγορικό γραφείο που διατηρεί μαζί με τον αδελφό της.

Η νέα δικηγόρος του Deal κλέβει τις εντυπώσεις

Όπως μαρτυρά μια «βόλτα» από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια αγαπά τα ταξίδια, ενώ επιλέγει να κρατά χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά τις δημοσιεύσεις της στα social media.

Η Κάτια Αναγνωστοπούλου σε ταξίδι της στην Αίγυπτο

Διαβάστε ακόμη: