Είναι γνωστός ο πληθωρικός και πολλές φορές ανυπόφορος χαρακτήρας του οικονομικού συμβούλου του Πρωθυπουργού Αλέξη Πατέλη.

Η εμπιστοσύνη με την οποία τον περιβάλλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δημιουργήσει περισσή αλαζονεία στον εν λόγω αξιωματούχο, με αποτέλεσμα να παρεμβαίνει σε θέματα εκτός των αρμοδιοτήτων, πού του παραχωρεί το “επιτελικό κράτος”.

Είναι γνωστή, φερ΄ειπείν, η εμμονή του με τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και οι συχνές παρεμβάσεις του σε αρμόδιους Υπουργούς για την προστασία της. Μαθαίνουμε τώρα ότι δεν διστάζει να παρεμβαίνει στα “χωράφια” της ΕΛ.ΑΣ. και να απαιτεί από τους αρμόδιους (Υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ. και Αρχηγό ΕΛ.ΑΣ.) να μην πειράξει κανείς έναν προστατευόμενο του αξιωματικό της Τροχαίας Γλυφάδας.

Για τον συγκεκριμένο αξιωματικό ακούγονται πολλά και διάφορα στους κύκλους και της Αστυνομίας, αλλά και των νοτίων προαστίων, για τον άθλιο τρόπο συμπεριφοράς και την προκλητικότητα του χαρακτήρα του.

Είχε αποφασισθεί λοιπόν από τους αρμόδιους (πολύ καλώς!) η άμεση απομάκρυνσή του από τη νευραλγική υπηρεσία πού υπηρετεί εδώ και πολλά χρόνια.

Όμως η ηχηρή παρέμβαση του πρωθυπουργικού συμβούλου ήταν καταλυτική.

Πίεσε με τη χαρακτηριστική του επιμονή τους αρμοδίους και κατάφερε να διατηρήσει τον εκλεκτό του στην ίδια διευθυντική θέση, την οποία κατέχει για αρκετά χρόνια σκανδαλωδώς.

Επιτέλους, δεν θα τον μαζέψει κανείς εκεί στο Μαξίμου;

Διαβάστε ακόμη: