1. Μαθαίνω ότι, οι αρμόδιες αρχές έβαλαν στο αρχείο σοβαρότατη υπόθεση πολύ γνωστού εφοπλιστή, ο οποίος θεωρείται μπον βιβέρ και είναι διάσημος για την …συλλογή του, η οποία αφορούσε μεγάλης έκτασης φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Ο έλεγχος του εφοπλιστή, ο οποίος υπήρξε εξονυχιστικός και πραγματοποιήθηκε ακόμη και στο σπίτι και στο γραφείο του από όπου κατασχέθηκαν έγγραφα και σκληροί δίσκοι, είχε γίνει μετά από ανώνυμη καταγγελία στις ανεξάρτητες Αρχές!

Οι πληροφορίες από την αγορά λένε πως την τεράστια αυτή ανοιχτή υπόθεση του μπον βιβέρ εφοπλιστή την «καθάρισαν» γαλάζια παράκεντρα!!!

2. Μου λένε ότι, καλά πληροφορημένες πηγές, πως από τις αρμόδιες Αρχές άνοιξε παλιά φορολογική υπόθεση, η οποία αφορά μεγάλο όμιλο, χωρίς να διευκρινίζεται ακόμη ποιον αφορά καθώς επικρατεί μυστικότητα!

Έγκυρες πηγές αναφέρουν πως πρόκειται για ιστορία που ξεκινά από το δεύτερο μισό της δεκαετίας του 2000, δηλαδή υπόθεση 12-13 χρόνων, η οποία μετά από νέα στοιχεία που προέκυψαν φέρεται να στοιχειοθετείται!

Οι ίδιοι κύκλοι επιμένουν ότι βάσει των πληροφοριών και των νέων δεδομένων που έχουν συλλεχθεί, είναι ζήτημα χρόνου η άσκηση ποινικών διώξεων στα τότε εκτελεστικά μέλη του ΔΣ!