Μαμά έγινε η Κατερίνα Στικούδη. Η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι περίπου 4 κιλά, ενώ μαμά και νεογέννητο χαίρουν άκρας υγείας.

Η Κατερίνα Στικούδη μπήκε στο μαιευτήριο το Σάββατο το βράδυ όπως ανακοίνωσε ο Νίκο Κοκλώνης.

Πρόκειται για το πρώτο παιδί της Κατερίνας Στικούδη, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.

Η τραγουδίστρια μέχρι και τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της βρισκόταν στο J2US όπου είχε αναλάβει τα backstage μέχρι και το προηγούμενο Σάββατο, που είχε ανακοινώσει την προσωρινή της αποχώρηση, ενώ συνέχιζε να εργάζεται για το νέο της άλμπουμ.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης που δεν ήρθε ποτέ

Η περίπτωση της Κατερίνας Στικούδη με την εγκυμοσύνη θύμισε κάτι από Kylie Jenner όταν ήταν έγκυος στη Stormi. Η τραγουδίστρια προτίμησε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την είδηση της εγκυμοσύνης της, και όλους αυτούς τους μήνες δεν είχε κάνει ούτε μία δημόσια εμφάνιση στην οποία να φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Όλοι γνώριζαν πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, όμως εκείνη δεν το επιβεβαίωσε ποτέ επίσημα. Υπήρχαν βέβαια στιγμές που σε κάποια live της, και Instagram βίντεο φάνηκε η κοιλίτσα της, όμως μέχρι εκεί, ποτέ δεν έδειξε στους fans της τίποτα περισσότερο από αυτό.

Η πρώτη εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα

Ήρθε όμως η στιγμή που η Κατερίνα Στικούδη όχι μόνο επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της, αλλά έκανε και την πιο super εμφάνιση εγκυμονούσας ever. Στις 25 Σεπτεμβρίου 2021 έκανε πρεμιέρα το J2Us κι εκεί είδες και για πρώτη φορά την Κατερίνα με φουσκωμένη κοιλίτσα. Η τραγουδίστρια έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα του show και ήταν πραγματικά υπέρλαμπρη.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Στικούδη για την εγκυμοσύνη της

Η Κατερίνα Στικούδη μετά την πρεμιέρα έκανε κάποιες δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, στις οποίες ανέφερε χαρακτηριστικά: «Και να θέλεις να το κρύψεις δε γίνεται», είπε η δημοσιογράφος, με τη Στικούδη να απαντά: «Δεν το έκρυβα ούτως ή άλλως. Ένα παιδάκι δεν κρύβεται ποτέ. Είναι μία καινούργια ζωή που έρχεται στον κόσμο. Είναι ευλογία, είναι χαρά».