Η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγος της, Βαγγέλης Σερίφης, έπειτα από δώδεκα χρόνια σχέσης και τρία χρόνια γάμου ετοιμάζονται να υποδεχτούν τον πελαργό.

Η γνωστή τραγουδίστρια θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα και φαίνεται να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της ενώ ελάχιστοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι που το γνωρίζουν.

Πριν από τρία χρόνια το ερωτευμένο ζευγάρι επισφράγισε τον δεσμό του με έναν παραδοσιακό γάμο στον τόπο καταγωγής του Βαγγέλη, στο Μορφάτι Θεσπρωτίας σε κλειστό κύκλο φίλων και συγγενών.

«Έχω έναν υπέροχο άντρα που με φροντίζει και με προσέχει. Μαγειρεύει καταπληκτικά. Νιώθω πάρα πολύ τυχερή γυναικά», ενώ σε ερώτηση για το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού, αρκέστηκε να πει: «Θα γίνουν όλα αυτά, δεν είναι ώρα για τέτοιες ανακοινώσεις. Ακόμα κι αν έχω σκεφτεί κάτι τέτοιο, δεν θα το δηλώσω», είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, μιλώντας για τον σύζυγο της, η τραγουδίστρια.

Σε βίντεο που ανέβασε η τραγουδίστρια στο προφίλ της στο Instagram προϊδεάζοντας το κοινό της για τη νέα της δουλειά φαίνεται ελαφρά η φουσκωμένη της κοιλίτσα.