Η Κατερίνα Στικούδη έγινε έξαλλη με ερώτηση δημοσιογράφων και δεν δίστασε να δείξει τον εκνευρισμό της. Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τα τηλεοπτικά της σχέδια και δεν θέλησε να δώσει καμία απάντηση.

Στην επιμονή των δημοσιογράφων να μάθουν για τους λόγους που δεν ευδοκίμησε η συνεργασία της με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η ίδια απάντησε ενοχλημένη: «Έλα τώρα, έλα τώρα, εντάξει. Παρουσιάζουμε τόσο ωραία πράγματα και οι δύο γιατί να συνεχίζουμε να μιλάμε για κάτι που δεν έγινε ποτέ; Δεν έχουμε κάτι να πούμε».

«Γιατί συνεχίζετε κάτι που δεν έγινε ποτέ και δεν μιλάμε για ένα σωρό πράγματα που παρουσιάζουμε και οι δύο. Λες και συμβαίνει πρώτη φορά. Σκέψου κι εμείς όπου πηγαίνουμε να το συζητάμε», κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι υπήρξαν πληροφορίες ότι η Κατερίνα Στικούδη θα παρουσίαζε ψυχαγωγική εκπομπή μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Την ιδέα είχε πάρει ο ΑΝΤ1 αλλά όπως φαίνεται δεν έπεισε τους υπεύθυνους στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Οι πληροφορίες λένε ότι στο κανάλι είδαν τον πιλότο της εκπομπής, το συζήτησαν και τελικά επέλεξαν ένα άλλο πρότζεκτ που έκριναν ότι θα είχε μεγαλύτερη απήχηση. Παρόλα αυτά η πρόταση δεν έχει ακόμα εγκαταλειφθεί από τις δύο εντυπωσιακές κυρίες και σκέφτονται άλλα κανάλια που θα μπορούσαν να δείξουν ενδιαφέρον.