Αν και έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τον τελικό του Survivor και το «παγωμένο» βλέμμα της Μαρίας Αντωνά στο άκουσμα του νικητή του Survivor που έγινε viral. Σε πρόσφατες δηλώσεις της, η σύντροφος του νικητή, Στάθη Σχίζα, κλήθηκε να σχολιάσει αυτή την αντίδραση.

Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», εντόπισε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα σε μία φιλοζωική εκδήλωση. Η instagrammer αναφέρθηκε αρχικά στη σχέση τους, λέγοντας: «Είμαστε πολύ ευαισθητοποιημένοι με τα ζώα, έχουμε κι εμείς ένα σκυλάκι που το έχουμε σαν παιδί μας» και πρόσθεσε πως «θέλουμε κι άλλο, σιγά σιγά, να γεμίσει το σπίτι».

Ο Στάθης Σχίζας είπε στη συνέχεια: «Περίεργα μου φαίνονται όλα μετά το τέλος του Survivor, πολύ μεγάλα, γιατί ήμουν σε μια ζούγκλα και τώρα έχω βγει και είμαι στον κόσμο, μπορώ να κάθομαι σε τραπέζια, να τρώω», ενώ η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τόνισε πως «έχει πάθει πολιτισμικό σοκ».

Όσον αφορά το βλέμμα της Μαρίας Αντωνά, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε: «Ο καθένας εκφράζεται όπως θέλει, όπως του αρέσει. Είναι καλό να εκφραζόμαστε».