Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε την ώρα της εκπομπής της τη σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ζυγού, με την Αγγελική Μανουσάκη καλεσμένη στο πλατό.

Όταν η Αγγελική Μανουσάκη μιλούσε για το ζώδιο της παρουσιάστριας, που είναι ο Ταύρος είπε, μεταξύ άλλων: «Πάρα πολύ στρες αυτό το διάστημα. Κάποια γνωριμία που είχες κάνει τον Οκτώβριο μπορεί να έρθει πάλι στο προσκήνιο, να επανεξετάσεις μια σχέση. Στις 8 Απριλίου ανάδρομο θα έχει πάλι. Με πρώην σε βλέπω πάλι» προκαλώντας την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια είπε στο «Super Κατερίνα» ότι: «Δεν θέλω, θέλω να τους αποφύγω όλους. Πάνε οι πρώην, δεν τους θέλουμε άλλο πια, δεν με αφήνουν σε ησυχία».

Η παραπάνω αναφορά της παρουσιάστριας στους πρώην της, ήρθε περίπου έναν μήνα μετά από στιγμιτότυπα που κυκλοφόρησαν με τη Δανάη Μπάρκα να φιλάει στο στόμα τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου.

Ένας Twitter λογαριασμός δημοσίευσε τις εικόνες από τη νυχτερινή τους έξοδο, με το ζευγάρι να είναι ιδιαίτερα διαχυτικό. Μέχρι στιγμής, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει πως διατηρούν ερωτικό δεσμό.

tweet_2

Οι φήμες για σχέση είχαν κυκλοφορήσει εδώ και αρκετές ημέρες όταν τους είδαν ξανά σε μια άλλη έξοδό τους. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι πραγματοποίησε το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου κοινή έξοδο, καθώς πήγαν να απολαύσουν την Άννα Βίσση στο κέντρο όπου εμφανίζεται. Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», ο Νίκος Γεωργιάδης είχε δηλώσει σχετικά: «Το Σαββατοκύριακο κάποιοι φίλοι μου είδαν τη Δανάη Μπάρκα μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, για άλλη μία φορά. Μου είπαν ότι ήταν αγκαλιά και τέτοια».

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Καινούργιου: Έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου – Βίντεο

Διαβάστε ακόμη: