Ο Βασίλειος Κωστέτσος τόνισε πως δεν θα αναλάμβανε να επιμεληθεί το ντύσιμο της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision.

Ο σχεδιαστής μόδας μίλησε σε ρεπόρτερ της εκπομπής «Πρωινό Σουσου» και έκανε σαφές ότι το στιλ της τραγουδίστριας που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, δεν είναι κοντά με το δικό του στιλ. Όταν δε, ρωτήθηκε, πώς θα φανταζόταν ο ίδιος την παρουσία της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή του διαγωνισμού, ο Βασίλειος Κωστέτσος της απάντησε «γυμνή».

Πιο αναλυτικά, ο Βασίλειος Κωστέτσος είπε για τη Μαρίνα Σάττι: «Δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με την κοπέλα, ούτε την ξέρω, αλλά ούτε και με ενδιαφέρει να τη μάθω. Εγώ θα την ήθελα ολόγυμνη πάνω στη σκηνή, δεν νομίζω ότι μπορεί να βάλει και τίποτα άλλο. Γυμνή θα έχει καλύτερη επιτυχία. Αυτός ο τρόπος ντυσίματος δεν είναι του στιλ μου».

Από τη μεριά του, ο Νίκος Αποστολόπουλος είπε στην ίδια εκπομπή ότι δεν θα τον ενοχλούσε να επιλέξει η ελληνική αποστολή έναν σχεδιαστή από το εξωτερικό, «Η κοπέλα ό,τι θέλει θα διαλέξει η κοπέλα. Γιατί πρέπει να διαλέξει υποχρεωτικά Έλληνα σχεδιαστή;» δήλωσε και τόνισε ότι του αρέσει το τραγούδι «Ζάρι».

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Μαρίνα Σάττι: Το τραγούδι της είναι χαοτικό, τρας και κιτς

 

Από 40 κύματα πέρασε η Ράνια Τζήμα τον Στέφανο Κασσελάκη που είχε συνηθίσει σε συνεντεύξεις α λά Καινούργιου • Μετά το κόψιμο του Μανώλη Χριστοδουλάκη από την εκδήλωση για το περιβάλλον η σχέση του με τον Ανδρουλάκη τελείωσε • Ο επικριτικός φιλόσοφος Πάκης θεωρεί έωλο το νομοσχέδιο Πιερρακάκη • Όλοι έδωσαν το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Οικονόμου για τον αθλητισμό • Όσοι δεν προσέλθουν στο συνέδριο για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας, παίζοντας προσωπικά παιχνίδια, θα εκτεθούν • Δεν του έφτασε το ξεμπρόστιασμα, θέλει ξανά να κατέβει για Ευρωβουλευτής ο Αλέξης Γεωργούλης • Κώστας Κυρανάκης και Μάκης Βορίδης στη λίστα Μητσοτάκη για το ευρωψηφοδέλτιο • Διχογνωμία στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ, που έλυσε τα προβλήματα του και ασχολείται με το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι που η Ελλάδα θα στείλει στη Eurovision • Η περίεργη η παρέα που δημιουργήθηκε στην Θεσσαλονίκη!

Διαβάστε ακόμη: