Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για τη δική της «Super Κατερίνα» αλλά και για τη σχέση της με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Κουτσουμπή, με τον οποίο είναι full in love.

«Δεν με αγχώνουν καθόλου τα νούμερα τηλεθέασης. Καθημερινά κοιτάω τα νούμερα. Τη μία μέρα μπορεί να είσα πρώτος, την άλλη τελευταίος. Είναι πολύ οριακά τα πράγματα. Είναι νωρίς για συμπεράσματα. Δεν βλέπω κάποιον ως σκληρό αντίπαλο, τους αντιμετωπίζω όλους το ίδιο» είπε για την τηλεθέαση.

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο ανέφερε: «Δεν έχουμε μιλήσει με τον Ανδρέα, ένα μήνυμα του είχα στείλει για τα γενέθλιά του. Τον σέβομαι, τον εκτιμώ και έχω πάρα πολλά πράγματα από εκείνον. Με έχουν στεναχωρήσει κάποια πράγματα που έχει πει, αλλά προχωράμε. Του εύχομαι να είναι πάντα καλά. Είναι άνθρωπος με όμορφη ψυχή.

Ο Ανδρέας δεν έχει να μου καταμαρτυρήσει τίποτα, τώρα αν δεν του αρέσουν κάποια πράγματα να βγει να τα πει. Αυτά τα υπονοούμενα δεν μου αρέσουν, αν θέλει να πει κάτι, να βγει και να το πει. Προς το παρόν ο κύκλος της συνεργασίας μας έχει κλείσει. Μελλοντικά δεν ξέρεις, δεν κρατάω κακίες ούτε έχω προσωπικά με κάποιον».

κατερινα καινουργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε και για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον αγαπημένο της Παναγιώτη Κουτσουμπή λέγοντας: «Είμαι πολύ καλά. Είμαι σε μια φάση ανασυγκρότησης κι έχω δουλέψει με τον εαυτό μου. Θα έβγαινε κάποια στιγμή η σχέση μου, δεν νομίζω ότι κανείς θέλει να κρύβει τη σχέση του. Δυο ελεύθερα παιδιά είμαστε. Ήμασταν φίλοι πολλά χρόνια και προέκυψε όμορφα και ομαλά. Θα τα δούμε αυτά για τη συγκατοίκηση. Δεν ξέρω αν θα φάτε κουφέτα, ρωτήστε εκείνον».

Διαβάστε ακόμη: