Σε ενδοοικογενειακή διαμάχη έχει εξελιχθεί ο άλλοτε μεγάλος έρωτας  της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη και του πρώην πλέον συζύγου της Μίνoυ Μάτσα.

Υπάρχει όμως ένα πολεμικό κλίμα και εκατέρωθεν κατηγορίες για τρίτα πρόσωπα, κακοποιητικές συμπεριφορές και ασφαλιστικά μέτρα που θα εκδικαστούν τις επόμενες μέρες και είναι η αρχή μιας σκληρής σύρραξης.

Η κυρία Κεφαλογιάννη την Παρασκευή δάκρυσε μιλώντας στους δημοσιογράφους λέγοντας πως βρίσκεται στο δικαστήριο μόνο για τα παιδιά της, ζητώντας με τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε να της δοθεί η προσωρινή επιμέλεια.

«Σας παρακαλώ! Ακούστε, εγώ είμαι εδώ μόνο για τα παιδιά μου, σας παρακαλώ πολύ. Σας παρακαλώ πολύ σεβαστείτε την ιδιωτικότητα και την οικογένειά μου, έχω δύο παιδιά τριών ετών και είμαι εδώ μόνο γι’ αυτά», είπε με λυγμούς η υπουργός Τουρισμού.

Σύμφωνα με αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, επιθυμεί να εγκαταλείψει τη συζυγική κατοικία του Ψυχικού ο Μίνως Μάτσας, παραχωρώντας της και την οικοσκευή, ενώ τον κατηγορεί για πλήρη αδιαφορία και ψυχρότητα απέναντι στην ίδια και στα δυο παιδιά τους.

Του προσάπτει επίσης ότι την ανάγκασε να επιμηκύνει τον χρόνο κύησης, ώστε τα παιδιά να γεννηθούν στις 6 Σεπτεμβρίου -ημέρα γενεθλίων του συνθέτη, κάτι με το οποίο διαφωνεί κάθετα ο ίδιος.

Τι ισχυρίζεται ο Μίνως Μάτσας

Ο Μίνως Μάτσας εμφανίστηκε ψύχραιμος στην Ευελπίδων, δεν έκανε καμία δήλωση και σύμφωνα με τα δικά του ασφαλιστικά μέτρα, η εκδοχή που δίνει για το διαζύγιο του με την Όλγα Κεφαλογιάννη είναι εντελώς διαφορετική.

Σύμφωνα με αυτά, σημεία των οποίων ήρθαν στη δημοσιότητα, η βασική αιτία του χωρισμού του με την υπουργό δεν είναι το τρίτο πρόσωπο που ισχυρίζεται εκείνη, αλλά η αδυναμία της να ελέγξει τον θυμό της και τον βίαιο χαρακτήρα της.

Όπως υποστηρίζει, έγινε αποδέκτης και των δυο τον Απρίλιο του 2020, όταν όλη η χώρα τελούσε υπό το καθεστώς καραντίνας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αφού δέχτηκε σωματική επίθεση από την κυρία Κεφαλογιάννη.

Από το συγκεκριμένο συμβάν μάλιστα φέρεται να έχει στην κατοχή του οπτικά ντοκουμέντα, αλλά και μάρτυρες που επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά του, ενώ σύμφωνα με τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε, η υπουργός φέρεται να του ζήτησε συγνώμη, λέγοντας του ότι δεν μπορεί να ελέγξει τη ζήλια της.

Στα τέλη εκείνης της χρονιάς έγραψε και το τραγούδι με τίτλο «Ολγα σε φοβάμαι, Όλγα σ’ αγαπώ» ενώ διαψεύδει την ύπαρξη του τρίτου προσώπου, το οποίο επικαλέστηκε η υπουργός, ως αιτία διάλυσης του γάμου τους.

Σύμφωνα με τον ίδιο η κατάσταση ανάμεσα τους τον τελευταίο χρόνο είχε καταστεί ανυπόφορη με συνεχείς επιθέσεις όπως υποστηρίζει από την κυρία Κεφαλογιάννη η οποία όταν ο ίδιος προσπαθούσε να εξομαλύνει την κατάσταση του ζητούσε πάντα διαζύγιο.

Ο συνθέτης στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε επισημαίνει ότι προσπάθησε να βρει μια λύση πριν από το ταξίδι της Όλγας Κεφαλογιάννη στην Ιαπωνία, εκείνη όμως αρνήθηκε και μια εβδομάδα μετά εξέδωσε την περίφημη ανακοίνωση που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου.