Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε γνωστό πως μίλησε με την Ιωάννα Τούνη για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις που έκανε η Instagrammer για τους δημοσιογράφους, ενώ αναφέρθηκε και στο πάρτι που πήγαν και οι δύο και δεν χαιρετήθηκαν.

Η Ιωάννα Τούνη είχε παρεξηγηθεί επειδή η Κατερίνα Καινούργιου δεν τη χαιρέτησε, ενώ η παρουσιάστρια με τη σειρά της ενοχλήθηκε από τη δήλωση της Instagrammer για τους δημοσιογράφους και τους παρουσιαστές που «κιτρινίζουν» τις εκπομπές.

Καινούργιου: Φταίμε εμείς για την Τούνη που την προβάλλουμε και τρέχουμε πίσω της όλα αυτά τα χρόνια

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Ιωάννα Τούνη της έστειλε μήνυμα και έλυσαν την παρεξήγηση.

«Μου έστειλε μήνυμα και το εκτίμησα ιδιαιτέρως. Μου μίλησε για το event και μου είπε ότι “ένιωσα ότι δεν μου μίλησες, ότι μου γύρισες την πλάτη” και το ίδιο της είπα και εγώ», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μου εξήγησε ότι είχε στενοχωρηθεί πολύ με το περιστατικό στο αεροδρόμιο και ότι ειλικρινά, δεν αναφερόταν σε όλους τους δημοσιογράφους. Της είπα ότι ένιωσα ότι υπήρχε τσουβάλιασμα και έπρεπε να υπερασπιστώ τους συνεργάτες μου. Δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίζουμε, δεν εννοούσε όλους τους δημοσιογράφους».

Άγριο κράξιμο Μικρούτσικου σε Τούνη: «Αυτό το τέρας, λέει τέρατα»

Ιωάννα Τούνη: Τα δάκρυά της επειδή δεν της επέτρεψαν να επιβιβαστεί σε πτήση για Θεσσαλονίκη

Διαβάστε ακόμη: