H Kατερίνα Καινούργιου μίλησε για την Ιωάννα Τούνη, μετά από μήνυμα που δέχτηκε από κοινό τους φίλο και παραπονέθηκε ότι δεν χαιρέτησε την Instagrammer σε ένα πάρτι όπου βρέθηκαν και οι δύο.

Στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το θέμα σχολιάστηκε, με την παρουσιάστρια να περιγράφει τι ακριβώς συνέβη.

Αρχικά, ωστόσο, εξέφρασε την ενόχλησή της. «Θέλω να σας πω μια κουβέντα που είχα χθες με συναδέλφους και φίλες μου παρουσιάστριες και δημοσιογράφους. Φταίμε εμείς για την Τούνη που την προβάλλουμε και την παίζουμε και τρέχουμε πίσω της όλα αυτά τα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη στο πάρτι. «Θα κάνω μια αποκάλυψη. Εγώ χθες βρέθηκα σε ένα event, ήμουν μαζί με τη Σταματίνα. Ήμασταν εκεί, μπαίνει η Ιωάννα στον χώρο, τη βλέπω από μακριά. Εγώ έχω μάθει πως όταν μπαίνεις σε έναν χώρο, χαιρετάς τους πάντες. Δεν μας μίλησε εκείνη την ώρα, δεν μας χαιρέτησε. Πήγαμε να πιούμε ένα νεράκι με τη Σταματίνα και μετά από λίγο έφυγα», εξήγησε.

Η παρουσιάστρια έπειτα, αποκάλυψε πως δέχτηκε ένα μήνυμα από έναν κοινό τους φίλο, που της τόνισε ότι δεν χαιρέτησε την Ιωάννα Τούνη. Η Κατερίνα Καινούργιου εξήγησε ότι δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό.

Εξέφρασε επίσης, το παράπονό της σχετικά με τα σχόλια που έκανε η Ιωάννα Τούνη για τους παρουσιαστές και τα πάνελ.

«Μου στέλνει ένας κοινός μας φίλος “δεν χαιρετήσατε την Ιωάννα και λέω “όπα, δυο λεπτά, μπερδευόμαστε”. Δεν έχω κάτι προσωπικό εγώ με την Ιωάννα, ούτε και η Σταματίνα. Και σχετικά με αυτά που είπαν για την Ιωάννα οι άλλοι συνάδελφοι στα άλλα κανάλια που είδα στην αναπαραγωγή, πιστέψτε με πολύ light μιλήσαμε και τη στηρίξαμε, γιατί ακούστηκαν κάποια ακραία πράγματα, με τα οποία διαφωνώ. Παρόλα αυτά, δεν μου άρεσε καθόλου το τσουβάλιασμα και ήμουν και εγώ και η Σταματίνα θιγμένες για όλο αυτό που έχει κάνει η Ιωάννα και έχει βάλει και μένα και όλους σε ένα καλάθι και τους λέει “κίτρινους”. Εμείς δεν σε στηρίξαμε τόσα χρόνια ρε Ιωάννα;», ανέφερε η παρουσιάστρια κλείνοντας.

Διαβάστε ακόμη: