Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, κοινοποίησε προς τα μέλη της Πολιτικης Γραμματείας του κόμματος, την απόφαση του να μην παραχωρήσει την καθιερωμένη ομιλία προς στους παραγωγικούς φορείς στη φετινή ΔΕΘ.

Μάλιστα, το «σοκ» των παρευρισκομένων ήταν τόσο, σε σημείο ένα από τα μέλη του καθοδηγητικού οργάνου να προτείνει ακόμη και τη διεξαγωγή… εράνου, προκειμένου να διασωθεί η δημόσια εικόνα του κόμματος.

Ωστόσο, και σε αυτήν την περίπτωση τα χρήματα θα πήγαιναν άλλου φέρεται να αντέτεινε ο κ. Κασσελάκης, εννοώντας την αγωνία του να καλυφθεί η μισθοδοσία των εργαζομενων στην Κουμουνδούρου. Ήδη, για τον μήνα Ιούλιο θα καταβληθεί έναντι του μισθού, ενώ άγνωστο παραμένει πως θα κυλήσει ο Αύγουστος.

Για την ιστορία, το κόστος της ομιλίας στη ΔΕΘ είναι απαγορευτικό για την Κουμουνδούρου λόγω κόστους ήχου, εικόνας και σκηνικών, με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να παραχωρεί μόνο την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στους πολιτικούς συντάκτες, η οποία δεν… κοστίζει.

Στέφανος Κασσελάκης: Χρειάζεται και η «Αυγή»

Την ίδια ώρα, ο κ. Κασσελάκης εμφανίστηκε ενοχλημένος με υπονοούμενα που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα, ότι ο ίδιος δεν επιθυμεί τη λειτουργία της «Αυγής».

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπεραμύνθηκε της λειτουργίας του μέσου, ώστε να αποτυπώνονται στο πρωτοσέλιδο και στις σελίδες της η δραστηριότητα, όπως και οι θέσεις του ίδιου και του ΣΥΡΙΖΑ, όταν η Κουμουνδούρου έχει κατά καιρούς κάνει λόγο για επικοινωνιακό αποκλεισμό.

Διαβάστε ακόμη: