Ανανεωμένος, αδυνατισμένος και με καινούργιο έρωτα φαίνεται πως είναι ο Τζόνι Ντεπ, δύο χρόνια μετά τη δικαστική του διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.

Ο 61χρονος ηθοποιός, σύμφωνα με την Daily Mail, έχει μια «πολύ περιστασιακή σχέση» με μια Ρωσίδα μοντέλο και αισθητικό, 33 χρόνια μικρότερή του, τη Γιούλια Βλάσοβα. Οι δυο τους έχουν έρθει πιο κοντά, ωστόσο δεν αποκαλούν ο ένας τον άλλον «σύντροφο».

Ο διάσημος ηθοποιός και η ξανθιά καλλονή φέρονται να γνωρίστηκαν στην Πράγα, όπου ζει και εργάζεται το μοντέλο, τον Αύγουστο του 2021 στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Κάρλοβι Βάρι.

Η Βλάσοβα είναι ιδιοκτήτρια ενός κέντρου αισθητικής εκεί, αλλά φαίνεται να περνά μεγάλο μέρος του χρόνου της και στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου ζει σήμερα ο Τζόνι Ντεπ. Μάλιστα, σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, οι δυο τους εθεάθησαν να βγαίνουν από το ελικοδρόμιο του Λονδίνου, με τη γλώσσα του σώματός τους να αποκαλύπτει πως είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

Το ζευγάρι εθεάθη ξανά μαζί στη συναυλία του αείμνηστου φίλου του Τζόνι Ντεπ, Τζεφ Μπεκ, στην Πράγα τον Ιούλιο του 2022. Στις φωτογραφίες από τη συναυλία φαίνονται όλοι μαζί να ποζάρουν για μία selfie.

Το σχόλιο της Ρωσίδας για τον Τζόνι Ντεπ

Αν και κανείς από τους δύο δεν έχει σχολιάσει ακόμα τη φύση της σχέσης τους, το μοντέλο φέρεται να το έχει υπαινιχθεί στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, η Βλάσοβα μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο μέσω του Instagram Story νωρίτερα φέτος, όπου το ζευγάρι ακουμπούσε τα χέρια του στα πόδια του άλλου. Η φωτογραφία ήταν απάντηση σε έναν follower που είχε ρωτήσει ποιος ήταν ο «αγαπημένος της ηθοποιός». «JD (Τζόνι Ντεπ). Είναι ένας άνθρωπος απίστευτα ταλαντούχος και εμπνέει».

Πάντως, μόλις έγινε γνωστή η είδηση για το ειδύλλιό τους, η Βλάσοβα έκανε μια ανάρτηση στα Insta Stories της με μια δήλωση στα τσέχικα και απευθυνόμενοι στους φίλους της, που μεταφράζεται ως εξής: «Φίλοι, σας ζητώ να αποφύγετε να δώσετε συνεντεύξεις σε δημοσιογράφους σχετικά με εμένα και την προσωπική μου ζωή. Η κατανόηση και ο σεβασμός σας για την ιδιωτική μου ζωή θα εκτιμηθεί».

Διαβάστε ακόμη