Η Καρολίνα Μπίογιαρ είναι χωρίς αμβφιβολία μια από τις ομορφότερες παρουσίες στον χώρο της διαιτησίας.

Η 26χρονη Πολωνή ήρθε στο προσκήνιο (ξανά) στην Ελλάδα, καθώς ο σύζυγός της, Ντανιέλ Στεφάνσκι, ορίστηκε από την UEFA να σφυρίξει την αναμέτρηση Μαρσέιγ-ΑΕΚ, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (26/10, 19:45).

Η εκθαμβωτική Καρολίνα, που έχει επίσης το… μικρόβιο της διαιτησίας, είναι κατά 20 χρόνια μικρότερη του συναδέλφου συζύγου του και χαρακτηρίζεται από πολλούς -και όχι άδικα- η πιο σέξι ρέφερι στον κόσμο.

Όσο για τη σχέση της με την Ελλάδα. Η Καρολίνα και ο Ντανιέλ έκαναν τον γάμο τους στη Σαντορίνη, πριν από περίπου τρία χρόνια

Ο 46χρονος διαιτητής είναι παντρεμένος με την 26χρονη επίσης διαιτητή, την Καρολίνα Μπογιάρ, η οποία το 2017 είχε ψηφιστεί από την “Sun” ως η πιο σέξι ρφερι στον κόσμο.

Η Μπογιάρ που ξεκίνησε πριν κάποια χρόνια να σφυρίζει ποδοσφαιρικούς αγώνες γυναικών στην Πολωνία, στο παρελθόν έχει δουλέψει ως δημοσιογράφος, ενώ έχει τελειώσει και τη νομική σχολή στην Κρακοβία.

Λατρεύει να φωτογραφίζεται με μπικίνι, έχει 165 χιλ ακόλουθους στο Instagram και της αρέσουν τα ταξίδια. Έχει επισκεφτεί δεκάδες χώρες ανά τον κόσμο όμως  λατρεύει την Ελλάδα.

Τον Οκτώβριο του 2020 μαζί με τον Στεφάνσκι αποφάσισαν να παντρευτούν στη Σαντορίνη. «Σε μια χώρα που λατρεύω και δίπλα στο ηφαίστειο»έγραφε η ίδια.

Έρχονται στην Ελλάδα για την Αθήνα ενώ έχουν ταξιδέψει και σε άλλα νησιά της Ελλάδας. Η κοπέλα είναι λάτρης της ελληνικής μυθολογίας και είχε γράψει σχετικά μετά από επίσκεψη της στον Παρθενώνα: «Από κορίτσι αγάπησα την ελληνική μυθολογία. Πάντα με εντυπωσίαζε η Αθηνά. Επιτέλους επισκέφθηκα την αγαπημένη, όπου υπάρχει ο μαγευτικός Παρθενώνας».

Στην Αθήνα γιόρτασαν την 2η επέτειο γάμου τους.

Της αρέσει να σφυρίζει και αγώνες ανδρών και εξηγεί: «Οι γυναίκες έχουν μια φυσική γοητεία που μας επιτρέπει να διατηρούμε την ηρεμία κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού, ακόμη και σε μια τεταμένη κατάσταση.Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού υπάρχουν διάφορες καταστάσεις που μπορούν να δημιουργήσουν επιθετική συμπεριφορά αλλά προσπαθώ να επικοινωνώ με τους παίκτες στο γήπεδο και να μην τους κοιτάω με υπεροψία».

Διαβάστε ακόμη: