Συγχαρητήρια επιστολή για τη συνεργασία των ελληνικών αρχών στη διοργάνωση του Super Cup έστειλε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου, ο Διευθυντής Ασφαλείας και Προστασίας της UEFA, Ζέλικο Πάβλιτσα.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αγαπητέ Υπουργέ κ. Γ. Οικονόμου, Απευθύνομαι σε εσάς εκ μέρους, προσωπικά, του Προέδρου της UEFA και σύνολου του Οργανισμού, προκειμένου να σας εκφράσω τη βαθιά ευγνωμοσύνη μου για την εξαιρετική συμβολή των ελληνικών δημοσίων αρχών στη διεξαγωγή του UEFA Super Cup 2023, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι υψηλές επιδόσεις και η προσήλωση που επέδειξαν οι συνεργάτες σας, εν μέσω μιας τόσο ευαίσθητης ατμόσφαιρας, εξασφάλισαν την ασφάλεια όλων των παρευρισκομένων.

Η αφοσίωσή τους στην τήρηση όλων των πρωτοκόλλων ασφαλείας είναι αξιέπαινη και εκτιμάται ιδιαίτερα, καθώς είχαν σημαντικότατη συμβολή στη συνολική επιτυχία του γεγονότος.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε ομάδες υψηλότατου επιπέδου, όπως είναι η Μάντσεστερ Σίτι και η Σεβίλλη, συγκέντρωσε φιλάθλους από διάφορα μέρη του κόσμου και ο άψογος τρόπος, με τον οποίον οι συνεργάτες σας εξετέλεσαν τα καθήκοντά τους, δεν πέρασε απαρατήρητος. Ο υψηλού επιπέδου επαγγελματισμός, η επιμέλεια και η ταχεία ανταπόκριση σε κάθε ζήτημα ήταν εμφανή σε κάθε φάση της διοργάνωσης.

Ήταν εμφανές ότι η ασφάλεια αποτέλεσε ύψιστη προτεραιότητα, επιτρέποντας σε όλους να απολαύσουν πλήρως την εμπειρία. Σε μια προσωπική αναφορά, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη ζωτική υποστήριξη και την προσωπική εμπλοκή σας στο θέμα. Θα ήθελα να διαβιβάσετε την ευγνωμοσύνη μου σε όλα τα στελέχη και το προσωπικό των εμπλεκόμενων δημοσίων υπηρεσιών, καθώς και στις τοπικές αρχές».

Διαβάστε ακόμη: