Η ομορφιά πολλές  φορές δεν θέλει απαραίτητα την σπατάλη σε ακριβά προϊόντα. H υποχρεωτική καραντίνα λόγω των μέτρων προφύλαξης κατά του covid-19 μας κρατάει μακριά από τα ινστιτούτα αισθητικής. Υπάρχουν προϊόντα στο σπίτι που κάνουν θαύματα όχι μόνο στην κουζίνα σας.
Μπορείτε με απλά καθημερινά υλικά από το σπίτι να κάνετε θαύματα στην επιδερμίδα σας η στο σώμα σας. Βρήκαμε τέσσερα από τα πιο συνηθισμένα υλικά και σας παρουσιάζουμε τις “μαγικές” τους ιδιότητες χωρίς κόστος και ιδιαίτερο κόπο.
Αποκτήστε λαμπερά μαλλιά με ένα βάζο μαγιονέζα. Το καλύτερο ενυδατικό το έχει στο ψυγείο σας. Απλώστε την μαγιονέζα σε βρεγμένα μαλλιά χτενίστε, τυλίξτε με σελοφάν και αφήστε για μια ώρα. Καλό ξέπλυμα με σαμπουάν και τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν την μοναδική λάμψη που πάντα επιθυμούσατε.
Δώστε λάμψη στην επιδερμίδα μας με μέλι. Έχει ιδιότητες ενυδατικές και αντιβακτηριδιακές και απλώνεται στο πρόσωπο με τα χέρια η με ένα  πινέλο. Το αφήνετε στην επιδερμίδα για 15 λεπτά και απλά ξεπλένετε με χλιαρό νεράκι. Βάλτε ενυδατική κρέμα και η επιδερμίδα σας θα είναι λαμπερή για πολύ καιρό.
Με μια απλή πατάτα μπορείτε να αφαιρέσετε τα μαύρα σημάδια από την περιοχή της μασχάλης. Η πατάτα  περιέχει ένα ένζυμο που καταπολεμά τις δυσχρωμίες με πολύ μικρή χρήση. Αν τρίψετε το σημείο με πατάτα σε καθημερινή βάση θα δείτε  πολύ μεγάλη διαφορά και λάμψη.
Λευκά νύχια με οδοντόκρεμα. Οι  λευκαντικές οδοντόκρεμες κάνουν στα νύχια την ίδια δουλειά που κάνουν και στα δόντια. Απλώστε οδοντόκρεμα σε νύχια χωρίς βερνίκι κα αφήστε για μισή ώρα. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και θα σας χαρίσει ολόλευκα νύχια.