Για να λύσουμε έστω και πρόσκαιρα το ζήτημα ρωτήσαμε το ChatGPT ποιες θεωρεί τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο.

Ζορίστηκε λίγο να απαντήσει -με τους γνωστούς του βερμπαλισμούς- αλλά τελικά το πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης επέλεξε πέντε γυναίκες και δικαιολόγησε τις απαντήσεις του. Ας τις δούμε.

Bella Hadid

Σύμφωνα με τη “Χρυσή Τομή της Ομορφιάς”, έναν αρχαίο ελληνικό μαθηματικό τύπο που μετρά τη σωματική τελειότητα, η Bella Hadid έχει θεωρηθεί η “πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο”.

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου της φέρεται να ευθυγραμμίζονται στενά με τα κριτήρια του τύπου για συμμετρία και αρμονία.

Scarlett Johansson

Σκάρλετ Γιόχανσον; Μήνυση στην Disney για to Black Widow

Γνωστή για τους ρόλους της σε ταινίες blockbuster όπως οι Εκδικητές, η Johansson συχνά εξυμνείται για την κλασική ομορφιά της και έχει εμφανιστεί σε διάφορες λίστες με τις “πιο όμορφες” γυναίκες όλα αυτά τα χρόνια.

Beyoncé

Η Μπιγιόνσε παρομοίασε τη φήμη της με φυλακή

Ως παγκόσμια σούπερ σταρ, η Beyoncé θεωρείται συχνά μία από τις πιο όμορφες γυναίκες, που θαυμάζεται για το ταλέντο, τη χάρη και την αυτοπεποίθησή της.

Η επιρροή της εκτείνεται πέρα από τη μουσική, καθώς συχνά θεωρείται σύμβολο ενδυνάμωσης και ομορφιάς.

Lupita Nyong’o

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει επαινεθεί για τον επαναπροσδιορισμό των προτύπων ομορφιάς στο Χόλιγουντ.

Έχει αναγνωριστεί για τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της και την υπεράσπιση των διαφορετικών αναπαραστάσεων της ομορφιάς.

Aishwarya Rai

Συχνά αναφέρεται ως μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο, αυτή η σταρ του Μπόλιγουντ και πρώην Μις Κόσμος θαυμάζεται εδώ και καιρό για την εντυπωσιακή της εμφάνιση και την παγκόσμια επιρροή της στον κόσμο της ομορφιάς και του κινηματογράφου.

Διαβάστε ακόμη: