Aπό εδώ και στο εξής όποιος επιθυμεί μπορεί να χρησιμοποιεί το ChatGPT χωρίς να χρειάζεται να δημιουργεί λογαριασμό, όπως ανακοίνωσε η OpenAI.

Ειδικότερα, η εν λόγω δυνατότητα ξεκινά άμεσα από τις ΗΠΑ και θα δοθεί σταδιακά το προσεχές διάστημα και στους χρήστες του Διαδικτύου στον υπόλοιπο κόσμο. Οι χρήστες με premium συνδέσεις θα συνεχίσουν να έχουν τις επιπλέον δυνατότητες που προσφέρονται με αυτές τις συνδέσεις.

Η εταιρεία τόνισε ότι όπως συμβαίνει και με τους ήδη υπάρχοντες χρήστες έτσι και με τους νέους που δεν έχουν λογαριασμό οι συνομιλίες τους με το chatbot θα ενσωματώνονται στη δεξαμενή δεδομένων με τα οποία εκπαιδεύεται το πρόγραμμα ώστε να βελτιώνεται.

Η OpenAI παράλληλα με την ανακοίνωση για το ChatGPT ανακοίνωσε ότι δημιούργησε ένα νέο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης το οποίο χρησιμοποιώντας ένα δείγμα φωνής ενός ανθρώπου διάρκειας μόλις 15 δευτερολέπτων μπορεί να φτιάξει ένα ακριβές αντίγραφο αυτής της φωνής. Δεν είναι το πρώτο τέτοιου είδους πρόγραμμα τεχνολογίας ΑΙ αλλά η OpenAI ισχυρίζεται ότι είναι ίσως το πιο προηγμένο.

Διαβάστε ακόμη: