Η Δικηγορική εταιρεία “Χαρακτινιώτης & Συνεργάτες” ιδρύθηκε από τον Ιωάννη Χαρακτινιώτη και την Φωτεινή Παπαστεφανάτου και λειτουργεί από το 1984 στην Αθήνα. Με περισσότερα από 40 χρόνια ουσιαστικής παρουσίας στο χώρο της συμβουλευτικής δικηγορίας και της δικαστικής πρακτικής, η Δικηγορική Εταιρεία μας παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες νομικής υποστήριξης σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων λέει η ιστοσελίδα της εταιρείες, που καλό θα είναι να το δει λίγο αλλιώς το πράγμα, καθώς μόνο ως δικηγορικό γραφείο δεν λειτουργεί.

Το συγκεκριμένο γραφείο που λειτουργεί ως εισπρακτική εταιρεία, κάτι που άπο μόνο του δεν είναι κακό, γιατί «καμία δουλειά δεν είναι ντροπή» όπως λέει και ο σοφός λαός.

Κακό όμως είναι οι υπάλληλοι που καλούν τον κόσμο να μην συμπεριφέρονται σαν νταβατζήδες και εκβιαστές όπως συνηθίζουν από το συγκεκριμένο γραφείο, λες και είναι δικά τους τα λεφτά που τους οφείλει ο κάθε κακομοίρης που παρενοχλούν.

Επιθετικές πρακτικές, συγκαλυμμένες απειλές, ειρωνείες, ψυχολογική βία και όλα τα συναφή είναι στο οπλοστάσιο των τηλεφωνητών του γραφείου “Χαρακτινιώτης & Συνεργάτες”, που πολλές φορές (τηλεφωνικά) αυτοπαρουσιάζονται ως «δικηγόροι».

Είναι γνωστή η τακτική της επίθεσης μέχρι ο «στόχος» τους να «σπάσει» από την πίεση και να εξοφλήσει τα χρέη για τα οποία τον παρενοχλούν.

Χρέη τα οποία πολλές φορές είναι ασήμαντα, μπορεί να έχουν λήξει ή ακόμα και να ανήκουν σε κάποιον νεκρό συγγενή.

Καλούμε λοιπόν τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, το Υπουργείο Ανάπτυξης, τον συνήγορο του καταναλωτή και όλους τους αρμόδιους φορείς να ασχοληθούν με την συγκεκριμένη περίπτωση που αμαυρώνει τη δικηγορία συστηματικά.

Διαβάστε περισσότερα