Ο Νικ Κύργιος σε μια εξομολόγηση εκ βαθέων μίλησε στο ντοκιμαντέρ «Break Point» του Netflix για τις σκέψεις που έκανε να αυτοκτονήσει μετά από τον αποκλεισμό του από το Wimbledon το 2019.

«Σκεφτόμουν πραγματικά αν ήθελα να αυτοκτονήσω» και εξήγησε: «Έχασα στον 2ο γύρο του Wimbledon από τον Ναδάλ. Ξύπνησα μετά τον αγώνα και ο πατέρας μου ήταν στο κρεβάτι και έκλαιγε. Αυτό ήταν βαρύ για μένα. Έλεγα ότι δεν μπορώ να συνεχίσω να το κάνω αυτό. Κατέληξα σε ψυχιατρική πτέρυγα στο Λονδίνο για να λύσω τα προβλήματά μου».

Το νέο επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Belonging» θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου και οι αποκαλύψεις του Αυστραλού τενίστα είναι συγκλονιστικές.

Στο ίδιο επεισόδιο εξήγησε ότι κατά την διάρκεια των αγώνων στο τουρνουά είχε μανίκι στο δεξί του χέρι για να μην φανούν τα σημάδια από τον αυτοτραυματισμό του.

«Έπινα, έκανα κατάχρηση ναρκωτικών, έχασα τη σχέση μου με την οικογένειά μου, έδιωξα όλους τους στενούς μου φίλους μακριά» είπε στη συνέχεια ο Νικ.

Στο επεισόδιο μίλησε και ο πατέρας του, ο Γιώργος Κύργιος, ο οποίος είναι ελληνικής καταγωγής. «Του είπα: «Δεν είναι ο σωστός δρόμος, φίλε. Έχεις μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα να κυνηγήσεις» είπε αρχικά και συνέχισε: «Είχε δάκρυα στα μάτια. Είμαι πάντα εδώ για τον Νικ. Είναι πολύ ευαίσθητος».

Διαβάστε περισσότερα