Εκπρόσωποι του Kάνιε Γουέστ υποστήριξαν ότι ένας άνδρας εξαπέλυσε σεξουαλική επίθεση κατά της συζύγου του ράπερ, Μπιάνκα Σενσόρι στη διάρκεια περιστατικού στο Λος Άντζελες.

Πηγές είχαν δηλώσει προηγουμένως στο TMZ ότι ο Κάνιε Γουέστ βρίσκεται στο επίκεντρο έρευνας ως ύποπτος για ξυλοδαρμό νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ενός άνδρα, που είχε «αρπάξει» τη γυναίκα του.

Οι εκπρόσωποι του ράπερ εξέδωσαν εν συνεχεία μια δήλωση όπου ανέφερε: «Ο όρος “άρπαξε” είναι επιεικώς ανεπαρκής για την περιγραφή αυτού που συνέβη. Η Μπιάνκα δέχθηκε σωματική επίθεση. Ο επιτιθέμενος δεν συγκρούστηκε απλώς πάνω της. Έχωσε τα χέρια του κάτω από το φόρεμά της, [αγγίζοντας] απευθείας το σώμα της, την άρπαξε από τη μέση, τη στριφογύρισε και στη συνέχεια της έστειλε φιλιά. [Η Σενσόρι] κακοποιήθηκε και δέχθηκε σεξουαλική επίθεση».

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Guardian η αστυνομία του Λος Άντζελες είχε διεξάγει και το 2022 έρευνα εις βάρος του Κanye West για τον ξυλοδαρμό ενός ατόμου, που ο ράπερ ισυχρίστηκε ότι το προκαλούσε. Ο Κάνιε Γουέστ δεν συνελήφθηε τότε, ούτε του απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

O Γουέστ, που άλλαξε το όνομά του σε Ye, φέρεται τον Δεκέμβριο του 2022, λιγότερο από ένα μήνα μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του από την Κιμ Καρντάσιαν, να ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την Μπίανκα Σενσόρι, αρχιτέκτοντα στην εταιρεία του τη Yeezy.

Την ίδια εκείνη χρονιά ο Kanye West έχασε μια σειρά από συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες, όπως η Adidas, στον απόηχο αντισημιτικών του σχολίων, αλλά φέτος ανέκαμψε η καριέρα του μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ «Vultures», που ανέβηκε στην κορυφή των αμερικανικών charts, ενώ παρήγαγε και την παγκόσμια επιτυχία «Carnival», η οποία επίσης εκτινάχθηκε στο Νο 1 στις ΗΠΑ.

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Kanye West ζήτησε συγνώμη για τα αντισημιτικά του σχόλια σημειώνοντας στα εβραϊκά σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Λυπούμαι βαθύτατα για όποιο πόνο μπορεί να προκάλεσα… Δεσμεύομαι να επανορθώσω και να προωθήσω την ενότητα».

Διαβάστε ακόμη: