Για την επιμέλεια των παιδιών του και την πρώην σύζυγό του, Κιμ Καρντάσιαν μίλησε ο Κάνιε Γουέστ. Ο ράπερ παραδέχτηκε πως η πρώην του έχει την ελευθερία να απολαμβάνει κατά το 80% του χρόνου τα τέσσερα παιδιά που έχουν αποκτήσει μαζί, όμως τόνισε πως κι εκείνος δεν είναι απών από την ανατροφή τους. Το πρώην ζευγάρι είχε απασχολήσει αρκετά την επικαιρότητα στο παρελθόν κυρίως μετά το διαζύγιό του.

Μιλώντας στο podcast «Alo Full Mind», αποκάλυψε: «Ακόμα και σήμερα, εξακολουθώ να δίνω συμβουλές στην Κιμ για πράγματα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν σχετικά με τα παιδιά».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

«Είναι μαζί τους και τα μεγαλώνει, έχει το 80% της επιμέλειας. Οπότε, αυτό που έβλεπαν οι άνθρωποι ήταν εμένα να πηγαινοέρχομαι για να τα βλέπω, όμως δεν είναι μόνο αυτό», ανέφερε.

Τέλος στη σχέση του Κάνιε Γουέστ - Η ατάκα της Κιμ Καρντάσιαν που τον «ταρακούνησε»

Τόνισε επίσης, πως εκείνος και η Κιμ συζητούν συχνά για τα παιδιά τους, για τον χαρακτήρα τους, αλλά και την εκπαίδευσή τους, με τον Κάνιε να θέλει να συμβάλλει πιο ενεργά στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς τους.

«Θέλω να τα βοηθήσω να χτίσουν την αυτοπεποίθησή τους, θεωρώ ότι είναι ένα πολύ βασικό στοιχείο, που πρέπει να το έχουν», δήλωσε κλείνοντας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, την 9χρονη Νορθ, τον 6χρονο Σεντ, την 4χρονη Σικάγο και τον 3χρονο Ψαλμ.

Διαβάστε ακόμη: