Με «εβραϊκά μέσα ενημέρωσης» τα έβαλε αυτή τη φορά ο Κάνιε Γουέστ. Ο ράπερ τα κατηγορεί πώς μπλόκαραν πρόσφατη συνέντευξή του. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο 45χρονος ράπερ ισχυρίστηκε πως δεν είναι αντισημίτης επειδή είναι και ο ίδιος Εβραίος «όπως το αίμα του Χριστού».

Ωστόσο, στη συνέχεια άρχισε να αναλύει το πώς ο εβραϊκός λαός ελέγχει όλες τις εκφάνσεις των μέσων ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας, κατηγορώντας μάλιστα τους «Εβραίους σιωνιστές» για τις πρόσφατες ειδήσεις σχετικά με το πώς η πρώην σύζυγός του Κιμ Καρντάσιαν και ο πρώην φίλος της Πιτ Ντέιβιντσον κάνουν σεξ μπροστά σε ένα τζάκι.

«Οι Εβραίοι έχουν κάνει κτήμα τους τη φωνή των μαύρων» είπε ο Γουεστ. «Είτε είναι μέσα από εμάς, που φοράμε το πουκάμισο Ralph Lauren, (…) είτε έχουμε έναν Εβραίο μάνατζερ, είτε έχουμε υπογράψει σε μια εβραϊκή ομάδα μπάσκετ, είτε κάνουμε μια ταινία σε μια εβραϊκή πλατφόρμα, όπως η Disney. Σέβομαι αυτό που έχει κάνει ο εβραϊκός λαός και το πώς ένωσε τους ανθρώπους του».

Στη συνέχεια αναρωτήθηκε αν θα μπορούσε να παίξει το επεισόδιο με τη συνέντευξή του. «Με απέκλεισαν. Τα εβραϊκά μέσα ενημέρωσης με απέκλεισαν» δήλωσε.

Καταφέρθηκε, επίσης, κατά της J.P. Morgan, που διέκοψε δεσμούς μαζί του. «Έβαλα 140 εκατομμύρια δολάρια στην J.P. Morgan και μου φέρθηκαν σαν σκατά. Αν λοιπόν η J.P. Morgan Chase μού φέρεται έτσι, πώς φέρεται στους υπόλοιπους;».

Διαβάστε ακόμη: