Ο Κάνιε Γουέστ, για ακόμα μια φορά έγινε viral στο Twitter, με ένα βίντεο που τον δείχνει θυμωμένο να κάνει τον γύρω του διαδικτύου.

Ο γνωστός ράπερ πήγαινε να δει τα παιδιά του και όταν τον εντόπισαν παπαράτσι και θαυμαστές στο αυτοκίνητό του, άρχισαν να τον βιντεοσκοπούν με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Στα βίντεο που κυκλοφορούν φαίνεται ο πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν να είναι ενοχλημένος και να ζητά από όσους τον τραβούσαν βίντεο, να το σταματήσουν.

Αφού δεν τον άκουγαν, εκείνος ξέσπασε. Συγκεκριμένα, άρπαξε το κινητό μίας γυναίκας η οποία βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της.

Πιο αναλυτικά, ο Γουέστ στάθηκε μπροστά της, την ώρα που εκείνη τον βιντεοσκοπούσε από τη θέση του οδηγού και της έλεγε κατ’ επανάληψη «Σταμάτα με τις κάμερες, όταν λεω “σταμάτα” είναι “σταμάτα”».

Η γυναίκα, η οποία φέρεται να είναι παπαράτσι ακούγεται να του λέει «Καταλαβαίνω» αλλά δεν έκανε κίνηση να αφήσει το κινητό από τα χέρια της.

Τότε, ο ράπερ βγήκε εκτός εαυτού και της άρπαξε το κινητό, περνώντας το χέρι του μέσα από το τζάμι. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων, το πέταξε στην άλλη άκρη του δρόμου.

Δείτε βίντεο


Διαβάστε ακόμη: