Είναι γεγονός που δεν αμφισβητείται ότι ο Υπ. Επικράτειας κ. Γεραπετρίτης βιώνει την ώρα τούτη συνθήκες πολιτικής απαξίωσης με αποτέλεσμα να έχει απομονωθεί πολιτικά και να μην του δίνει την πρέπουσα σημασία κανείς στην κυβέρνηση και ενδεχομένως στο Μαξίμου!

Σε απλά λόγια, με αφορμή τις συνομιλίες και την σχέση που είχε διαμορφώσει με τον υπόδικο πρώην προφυλακισμένο παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη και καλλιτεχνικό ιμπρεσάριο μια φορά κι έναν καιρό της πορνοστάρ Τζούλιας Αλεξανδράτου, ο κ. Γεραπετρίτης εισπράττει μια πολιτική απαξίωση, η οποία επί της ουσίας δεν έχει να κάνει αυτή καθ’ εαυτή με τον «παρουσιαστή – εκδότη» (!!!!!), αλλά με τη συνολική του στάση και συμπεριφορά σε μείζονος σημασίας ζητήματα που άπτονται του νομοθετικού έργου της κυβέρνησης, της εφαρμογής στην πράξη της βούλησης του πρωθυπουργού, της διαπλοκής, των επιχειρηματικών σχέσεων, αλλά και της προσωπικής αντζέντας που ο Υπ. Επικράτειας είχε σχηματοποιήσει!

Οι πληροφορίες λένε πως ο Γεραπετρίτης θεωρείται την ώρα τούτη καμένο χαρτί για την κυβέρνηση, γεγονός που αντιλαμβάνεται ο έμπειρος νομικός και πολιτικός άνδρας, όταν δεν του σηκώνει κανείς το τηλέφωνο…

Θα ζητήσει συγγνώμη και ο Γεραπετρίτης μετά τον Σκέρτσο ή στέλνει …SMS;