Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων, αυτή τη φορά ο τόπος του εγκλήματος ήταν στην Καλαμάτα. Το βράδυ της Παρασκευής δύο ανήλικοι δέχθηκαν άγρια επίθεση από παρέα ανηλίκων ίδιας ηλικίας με αποτέλεσμα να εισαχθούν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας με βαρύτατα τραύματα.

«Το ξύλο ήταν πολύ άγριο. Χτυπούσαν τα παιδιά μας στο κεφάλι. Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιος έδωσε τον αριθμό τηλεφώνου του γιου μου και της παρέας του σε αυτή τη συμμορία. Και εκείνοι στη συνέχεια, άρχισαν να παίρνουν τηλέφωνο το γιο μου και τους φίλους του και να τους λένε: “Ελάτε να ζητήσετε συγγνώμη”, απαιτούσαν από το παιδί μου και από τους φίλους του να ζητήσουν συγγνώμη,σε σημείο που απειλούσαν τις ζωές των παιδιών. Τα παιδιά δεν μας είπαν τίποτα , φοβήθηκαν αναίτια και πήγαν στο σημείο που τους είχε πει η συμμορία για να ζητήσουν συγγνώμη χωρίς να γνωρίζουν το λόγο, φοβισμένα και τα πλάκωσαν στο ξύλο», είπε η μητέρα του 16χρονου αγοριού που χτυπήθηκε άσχημα από τη συμμορία ανηλίκων στο protothema.gr.

Και πρόσθεσε: «Δύο εκ των πέντε παιδιών “έφαγαν” άγριο ξύλο από τη συμμορία ενώ τα υπόλοιπα τράπηκαν σε φυγή. Και μιλάμε για συμμορία ανηλίκων και θέλω να ακουστεί το θέμα, να πάρει μεγάλη έκταση γιατί απειλούνται καθημερινά οι ζωές των παιδιών μας από αυτές τις συμμορίες και μάλιστα το άλλο παιδί το χτύπησαν με σιδηρογροθιά. Προσπαθώ να διαχειριστώ την κατάσταση γιατί βλέποντας το παιδί μου σε αυτή την κατάσταση, στεναχωριέμαι και πρέπει να λυθεί αυτό το θέμα».

kalamata_ksylodarmos___1_
kalamata_ksylodarmos___6_
kalamata_ksylodarmos___5_
kalamata_ksylodarmos___4_
kalamata_ksylodarmos___3_

Σύμφωνα με το kakamataTimes.gr η Αστυνομία, συνέλαβε τους δράστες, όπου σύμφωνα με πληροφορίες αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να πραγματοποιηθεί το δικαστήριο. Εξιτήριο πήρε ο 16χρονος, που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού! Η βία από ανήλικους έχει Θορυβήσει την τοπική κοινωνία δημιουργώντας τον φόβο σε κάθε γονέα, όταν το παιδί του βγαίνει έξω για έναν καφέ η ένα ποτό τους κινδύνους που ελλοχεύουν.

Διαβάστε περισσότερα