Την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση έκαναν η Κάιλι Τζένερ και ο Τίμοθι Σάλαμε.

Δημοσιεύματα ήθελαν σε σχέση τη ριάλιτι τηλεπερσόνα και τον Γαλλοαμερικανό ηθοποιό από τον Απρίλιο.

Κάιλι Τζένερ: Οι παπαράτσι «τσάκωσαν» το ζευγάρι

Μάλιστα παπαράτσι φωτογράφησαν το αυτοκίνητό του παρκαρισμένο έξω από το σπίτι της και αντίστροφα, παραπάνω από μία φορές τους προηγούμενους μήνες. Ωστόσο, κανένας από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει ή αρνηθεί τη σχέση τους δημόσια.

@tmz #kyliejenner and #timotheechalamet officially go public as a couple at the #beyonce ♬ original sound – TMZ

Τώρα, όμως, η 25χρονη ριάλιτι σταρ και ο 27χρονος διάσημος ηθοποιός καταγράφηκαν στη συναυλία της Μπιογόνσε στο Λος Άντζελες, να μιλάνε τρυφερά, να αγκαλιάζονται και να ανταλλάσσουν φιλιά.

Το ζευγάρι καθόταν πολύ κοντά και μίλαγε, ενώ χαμογελούσε και γελούσε τρυφερά. Η Τζένερ ήταν ντυμένη με ένα στράπλες μαύρο φόρεμα ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα πάνω, ενώ ο Σάλαμε φορούσε ένα καπέλο τζόκει και κάπνιζε.

Όπως είχε δημοσιεύσει η Daily Mail, η 25χρονη επιχειρηματίας και τηλεπερσόνα και ο 27χρονος πρωταγωνιστής του Dune περνούν αρκετό χρόνο μαζί όταν βρίσκονται στο Λος Άντζελες. Ενώ η Κάιλι απολαμβάνει να βγαίνει ραντεβού, το κύριο μέλημά της όμως, παραμένει να είναι μητέρα.

Κάιλι Τζένερ: Πώς γνωρίστηκε με τον Τίμοθι Σάλαμε

Πρόσφατα, το μαύρο Range Rover της Τζένερ εθεάθη να φτάνει στο σπίτι του Σάλαμε στο Λος Άντζελες.

Οι εικασίες για το ειδύλλιό τους εμφανίστηκαν για πρώτη φορά τον Απρίλιο, αφού ένας λογαριασμός διασημοτήτων, το DeuxMoi, έλαβε μια πληροφορία για τη σχέση τους.

Εκτιμάται ότι το ειδύλλιό τους ξεκίνησε αφού και οι δύο παρακολούθησαν την επίδειξη μόδας του Jean-Paul Gaultier τον Ιανουάριο.

Διαβάστε ακόμη: