Στην ταινία του 1989 «Όταν ο Χάρι γνώρισε την Σάλι», η Μεγκ Ράιαν προσποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ότι έρχεται σε οργασμό ενώ κάθεται σε ένα καφέ της Νέας Υόρκης.

Στην πιο διάσημη ίσως σκηνή από την κλασική ρομαντική κομεντί του 1989, ο χαρακτήρας της Ράιαν, η Σάλι συγκεκριμένα, έδωσε στον Χάρι, τον οποίο ενσάρκωσε ο Μπίλι Κρίσταλ, ένα πολύ σημαντικό μάθημα για την ικανότητα μιας γυναίκας να προσποιείται ότι φτάνει σε κορύφωση.

Αλλά, αν αυτή παραμένει μια αγαπημένη στιγμή της κινηματογραφικής ιστορίας, η κόρη της Μεγκ Ράιαν, η Ντέιζι Τραϊν Ράιαν, και ο γιος της, ο πρωταγωνιστής του The Boys, Τζακ Κουέιντ, βλέπουν τα πράγματα λίγο διαφορετικά.

Μεγκ Ράιαν: Πώς αντέδρασαν τα παιδιά της

Σε συνέντευξή της στο Interview Magazine, με αφορμή την κυκλοφορία της νέας της ταινίας, «What Happens Later», η ηθοποιός είπε: «Είναι αστείο, ο γιος μου μόλις μου τηλεφώνησε σήμερα το πρωί επειδή βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και μένει σε ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Katz’s Deli [όπου γυρίστηκε η σκηνή]», δήλωσε η Μεγκ Ράιαν.

«Ήταν και η κόρη μου εδώ και τους είχα σε ανοιχτή ακρόαση και μου φώναζαν «Μαμά, αυτή είναι ένα μοναδικό είδος ντροπής που νιώθουμε. Ο γιος μου μου είπε ότι στο Katz’s υπάρχει μία φωτογραφία μου στο τραπέζι που γυρίστηκε η σκηνή», πρόσθεσε.

Το Katz’s Delicatessen, που αποτελεί spot της Νέας Υόρκης για περισσότερα από 130 χρόνια, είναι μια δημοφιλής στάση που τιμά πράγματι την ρομαντική κομεντί με μια πινακίδα που δείχνει το περιβόητο και πολυπόθητο τραπέζι. Μάλιστα, στο τραπέζι με τον ψεύτικο οργασμό της Σάλι αναγράφεται: «Where Harry met Sally…ελπίζουμε να έχετε αυτό που είχε εκείνη. Απολαύστε το!».

Αναφερόμενη στο τραπέζι, η Ράιαν είπε στη δημοσιογράφο: «Αναρωτιέμαι αν είναι το σωστό». Δεδομένου ότι η πινακίδα φαίνεται να προσδιορίζει λανθασμένα το ντελικατέσεν ως το σημείο όπου ο Χάρι και η Σάλι συναντήθηκαν για πρώτη φορά, είναι μια εύλογη ερώτηση.

Μεγκ Ράιαν: Κινηματογραφικό comeback για την ηθοποιό

Ο Κουέιντ, τον οποίο η Ράιαν απέκτησε κατά τη διάρκεια του δεκαετούς γάμου της με τον Ντένις Κουέιντ, έχει εκφράσει στο παρελθόν ανάμεικτα συναισθήματα για τον ρόλο της μητέρας του στην ταινία, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι δεν την είχε δει μέχρι την ενηλικίωσή του. «Είδα το When Harry Met Sally για πρώτη φορά πρόσφατα», δήλωσε ο γιος της Μεγκ Ράιαν στο EW το 2018.

«Την είδα επειδή έκανα μια ρομαντική κομεντί, και αυτό είναι μια ρομαντική κομεντί», συμπλήρωσε στο EW. «Μετά έκλαιγα για πολλή ώρα, γιατί ήμουν τόσο περήφανος για εκείνη, και αμέσως της τηλεφώνησα και της είπα: “Λυπάμαι πολύ που έχασα αυτή την ταινία». Εκείνη μου απάντησε: «Την έχω δει περίπου μία φορά».

Η Μεγκ Ράιαν θα κάνει την επιστροφή της σε ρομαντική κωμωδία μαζί με τον David Duchovny στην επερχόμενη ταινία What Happens Later, που θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη: