Η «Sun» με δημοσίευμά της βάζει… φωτιά στο ποδοσφαιρικό σκηνικό στο Νησί καθώς αποκαλύτει καυτό ειδύλλιο μεταξύ του Ντέλε Άλι και της κόρης του Πεπ Γκουαρδιόλα!

Σύμφωνα με τη «Sun» και άλλα Μέσα που αναπαράγουν την είδηση, ο Ντέλε Άλι φέρεται να βγαίνει με την όμορφη κόρη του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο χαφ της Τότεναμ φαίνεται πως γνώρισε σε ένα μπαρ τη Μαρία Γκουαρδιόλα και οι δυο τους να περνάνε τις τελευταίες ημέρες χρόνο μαζί στο Λονδίνο.

Μάλιστα, κυκλοφορεί και μια φωτογραφία στην οποία ο Ντέλε Άλι είναι αγκαλιά με μια κοπέλα, η οποία φέρεται να είναι η κόρη του Γκουαρδιόλα, Μαρία, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο κόσμος τους είδε να φιλιούνται σε… κοινή θέα.

Η νεαρή και εντυπωσιακή Ισπανίδα φέρεται να έχει αναφέρει στους στενούς της ανθρώπους ότι δεν υπάρχει κάτι… πονηρό μεταξύ τους.

 

Ωστόσο, οι φωτογραφίες που έκαναν τον γύρω του Διαδικτύου λένε άλλα. Εκεί φαίνεται πως πρόκειται για την αρχή ενός ειδυλλίου. Μιας σχέσης που δείχνουν ότι την απολαμβάνουν και με το παραπάνω οι δύο πλευρές.

Παρόλα αυτά τίποτα δεν έμεινε για πολύ κρυφό, αφού οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ της «Sun» που έχουν εμπειρία πάνω σε τέτοια θέματα κατάφεραν να τους κάνουν τσακωτούς την ώρα που έδιναν τα φιλιά τους.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.